9.8.06

Suomalaiset hullaantuneet blogeista!

No ei vaan. Blogista. Nimeltä salakuunneltua.fi joka on luetuimpien blogien listalla ensimmäisenä.

Oletko koskaan istunut bussissa ja nauranut partaasi, kun olet sattunut kuulemaan takana istuvien keskustelun? Nyt sen voi tehdä myös netissä: Turussa asuva Timo Yliaho on perustanut kaverinsa kanssa sivuston, jonne ihmiset ympäri Suomea voivat lähettää salaa kuulemiaan keskusteluja.
Iltis.

Kuulosta.. kivalta. Pian varmaan voidaan lisätä kännykkäkamera ominaisuus ja lähettää puhujista vielä kuva kaupan päälle.

Onko tuo muuten blogi, ryhmäblogi vai blogi ensinnäkään?

8 comments:

Sonjuska said...

Mainittiinkohan jutussa todennäköinen esikuva, Overheard in New York? Taas joku suomalainen "keksii" jotain uutta, jonka joku on tehnyt triljoona kertaa paremmin triljoona aikaa sitten. Murr.

Jiwa said...

Entäs Korvakulma sitten..

justsopivasti said...

SEKIN VIELÄ!

No niin, näitähän riittää.

Nikke said...

Ääh. Tietysti joku bongas tän ennen mua.

PA said...

Me kaukaa viisaat ennakoimme tämän ja pidimme huolta, että olemme sijalla kaksi, kun joku etsii googlesta sanaa 'salakuuntelija'. Tänään salakuuntelijan etsijöitä on huomattavasti enemmän kuin horoskoopeista kiinnostuneita.

Onhan tuolla hauskojakin juttuja, mutta ainakin yhden olen kuullut jo monta vuotta sitten.

Tiia said...

PA, mahtavaa! Mun blogiini tuleekin kävijöitä sadoittain hakusanalla "uusis".. mitäpä sitä ei tekis kävijämäärien eteen.

Minä kans vähän närkästyin Korvakulman puolesta tätä "uutta keksintöä".. hrmph!

justsopivasti said...

Oispa kävijöitä.

Eiku. Onhan mulla. Kiitos mussukat!

Kulmis said...

Korvakulmalaiset eivät ole lainkaan närkästyneitä kilpailusta, vaan toivottavat tulokkaan innokkaasti mukaan. Meillä kun on ollut viime aikoina hieman hiljaista.

Tuossa jokunen päivä sitten kun Korvakulmassa tuo Salakuunneltua löydettiin, lisättiin se samantien linkkinä sivuille (kuten myös heidän mainitsemansa ruotsalainen esikuva Tjuvlyssnat).

Korvakulma tunnustaa myös ylpeydellä mistä idea on otettu ja muistuttaa että blogia on pidetty vuoden 2005 toukokuusta lähtien. Näyttääkin että olimme jopa tuota ruotsalaista esikuvaa aiemmin liikkeellä, joka näyttää aloittaneen Maaliskuussa 2006.

Terkkuja lukijoille!

PS. Muistakaa lähetellä niitä lukijavaklauksia!