7.8.06

Perhosvaikutus

Eilen illalla neloselta tuli Perhosvaikutus. Olin rainan nähnyt jo aiemmin, mutta jostain syystä jumitin telkkarin ääreen katsomaan pätkää uudestaan. Lyhykäisyydessään leffassa kerrotaan kundista joka pääsee palaamaan menneisyyteen ja tekemään siellä pieniä muutoksia jotka sitten vaikuttavat myöhemmässä elämässä. Niin juuri, vanha vitsi.

Leffan loppupuolella sitten sävähti. Loppuhan olikin ihan toisenlainen kuin itse muistin. Viimeksi tapahtui jotain hemmetin ikävää ja nythän tässä on tavallaan onnellinen loppu. Mitäs persettä? Onko joku käynyt muuttamassa tulevaisuutta? Leffan tulevaisuutta?

Internet paljasti myöhemmin, että elokuvalle oli vaihtoehtoinen loppu. Eli ei mitään jännää sitten kuitenkaan. Höh. Sitten menin nukkumaan vähäsen.

5 comments:

Nikke said...

Ihmettelin ihan samaa ja petyin kovasti. Mun mielestä leffa oli huomattavasti parempi sinä kuin sen ensin näin, eli kun mukana ei ollut sitä onnellista loppua vaan pysyttiin tilanteen toivottumuudelle uskollisena loppuun asti.

Zepa said...

Musta tilanne on loputtoman toivoton jo siinä vaiheessa kun kankaalle lävähtää Ashton Kutcherin pärstäke.

Helen said...

Minusta leffa oli yllättävän hyvä, en tosin tiennytkään siitä etukäteen juuri mitään. Mielenkiintoinen jutska tuo vaihtoehtoinen loppu, se on ilmeisesti sitten vielä nähtävä dvd:llä joku päivä. Vaikka tuolla imdb:ssä joku sen ei-onnellisen lopunkin jo melko tarkkaan spoilasi. Oma moka, itte luin!

justsopivasti said...

Niin. Ajassa matkustamista ja Ashton Kutcher..

Siihen nähden jotenkin hauskaa, että itsekkin pidin. Tavallaan jopa pidin tuosta telkkariversion lopusta enemmän.

Ehkä joskus näin.

Mirdi said...

Höh, minoon nähny vaan tuon onnellisen lopun enkä ollenkaan sitä toista.
Nyt kai pitää sitten ettiä miten se toinen loppu olis menny...