13.1.06

Videoharrastus

Nykyään löytyy tv-tasosta dvd-soitin lähinnä elokuvien katseluun ja sitten VHS jolla otetaan napakymppi nauhalle jos on saunavuoro päällekkäin. Jenkeissä on ollut tivo jo vuosia käytössä joka kai lienee vähän kuin digiboksi missä on kiintolevy jolla voi nauhoittaa (tivossa muitakin ominaisuuksia).

Mutta niin, levyllinen digiboksi kuulostaa kätevälle. Sillä voisi sitten ottaa talteen ohjelmia joita ei muuten tulisi katsottua. Vaan heti huolestuu ihminen, että riittääkö se tila siellä boxissa 60 GB? 80GB 160GB? Kätevähän olisi jos siinä samassa laitteessa olisi vielä polttava DVD niin sitten voisi kätevästi polttaa tärkeät ohjelmat levylle.

Ja sitten huomaisi, ettei edelleenkään olisi aikaa katsella telkkaria sen enempää kuin nytkään. Sen lisäksi vielä nurkkaan olisi kertynyt iso pino DVD levyjä joissa olisi megavisaa ja mäkihyppyä.

Vittu kun vituttais. Myyn saatana telkkarin.

3 comments:

PA said...

Macciin firewirellä liitettävä eyeTV on aika jees, joskin hieman hintava. Mahdollistaa nykyään jopa saman kanavanipun useamman kanavan seuraamisen yhtäaikaisesti.

justsopivasti said...

Luin että hintahtava. Voi se olla toki sitäkin.

Mutta muuten kuulostaa ihan tuota.. varmaan näppärälle.

Itse luen kuitenkin kultivoituneesti enemmän kirjoja. Viisikkoa ja neiti etsivää. Hauskoja ja opettavaisia.

Jani said...

Minäkin luin että hintahtava. Voin se olla minäkin. Sitäkin! Se!