10.1.06

Macbook ja jotain muuta

Noniin. Kaikki uusimman teknologian perässä kuolaajat saivat juuri ihmeteltävää. San Franciscossa pidetyssä MacWorldissä nimittäin julkaistiin sekä uusittu iMac sekä upouudet Macbookit, intelin uusilla prosessoreilla, luonnollisesti.

Raporttia paikan päältä.

Ei siinä mitään, uutta rautaa ja tehonlisäystäkin. Vaan toimii tämä kone näemmä niinkuin ennenkin. Ja riittää tarpeisiin vallan mainiosti. Ja luulen, että kaltaisiani käyttäjiä löytyy myös siitä porukasta joka on nyt jo pistänyt tilauksen sisään uudelle koneelle. Saa niin tehdä. Itseasiassa siksi varmaan juuri peruskäyttäjällä on nykyään edullisella hinnalla mahdollisuus saada tehokkaita koneita koska joillain on jokin tarve aina siihen viimeisimpään malliin.

2 comments:

Anonymous said...

Juu ehdottomasti uus kone heti, tää PB15/1.67 muuttu just ihan p****ks :D

(no myönnän että harmittaa kun ehdin just maksaa sen vanhan hinnan ennenkuin halpenivat hieman tuossa loppuvuodesta)

Sun äitis said...

Jo toisen kerran peräkkäin unohdin koko shown! Ja jo toisen kerran peräkkäin luin kuulumiset tuoreeltaan täältä Just Sopivastista!

Sitäpaitsi tällä kertaa minun oikeesti pitää vähän perehtyä tarjontaan, kun vuosi 2006 on uuden bookin hankintavuosi. (Nuorena naisena minulle tuli vauvakuume parin vuoden välein ja tuloksena oli kolmen vuoden välein syntyviä lapsia. Sittemmin aloin hankkia Macejä kolmen vuoden välein. Paitsi nyt venahtaa neljään vuoteen, kun piti odottaa tuota Intelin prossua. Ja koska eka satsi kärsii lastentaudeista, pitää varmaan odottaa kesään!)