5.1.06

Osallistuksä tähä

-Hei. Toi Virtanen on lähdössä ny tonne muualle töihi ni me ollaan kerätty sille tälläinen hopeinen chippendales kakkulapiosetti vähä niinku läksiäislahjaksi. Täs tulis jokaisen osuudeksi 12 e.
-Hei vaan, tuota.. Älä nyt pahastu mutta kuka helvetin virtanen? Ja mikä helvetin kakkulapiosetti?
-No sellainen läksiäislahja ku työntekijä lähtee muualle. Niinku läksiäislahja tavallaan.
-Joo ymmärrän, mutta oisko se aiheellisempaa jos mä tuntisin sen virtasen ja olisin sen kanssa edes tehnyt jotain.
-Niin no ei tähän pakko ole osallistua, mut oishan se kohteliasta ku

Samassa hetkessä nostan puhelimen korvalleni ja tervehdin kovaäänisesti
-Terve. Joo, ei oo mitään, kerro ihmeessä.
Huidon samalla rahankerjääjää poistumaan muualle, tässä menisi jonkin aikaa. Kun ruinaaja on poistunut airueineen lasken luurin paikoilleen ja palaan sudokun pariin. Ne ovat mielenkiintoisia ja haastavia. Työpäivätkin sujuvat rattoisasti. Kaikkea ne japanialaiset keksivät.

3 comments:

Anonymous said...

Juuri näin. Saatanan pummaajat. Virtanen on kuitenki saanu lomarahat lopputilin yhteydessä. Itse käytän samaa taktitiikkaa, viimeksi puhelin rupesi soimaan kun olin ehtinyt sanoa "Moi!.."

Anonymous said...

Jos lähdet firmasta sinut huomataan, saat lahoja, sinulle tarjotaan kakkukahvit ja illalla entiset kollegat ja esimiehet tarjoavat illan viinat.

Jos jäät firmaan niin...?

Onneksi on sudoku.

Anonymous said...

Vähän sama juttu kun äitiyslomalle jääneille työntekijöille kerätään rahaa, hitto miten epäreilua. Mies kun saa lapsen, sitä ei edes työmaalla tiedetä. Ja nainen yleensä saa pitkän loman, eikö se nyt jo riitä.