20.5.07

Väkivaltaa telkkariin

Miksi yhdyntäkohtauksia?

Niin, totta perkele. Seksi pois telvitsiuunista ja väkivaltaa tilalle. Tai uutisia. Tai uutisia väkivallasta!

Ps. Onks jollain toi nauhalla? Voisin ihan vaan mielenkiinnosta katsoa tuon rauhassa yksin kotosalla ja paheksua hieman.. Ihan tosi hei!

10 comments:

Heli said...

Joo-o. Ihmettelen mitä ne vanhemmat sitten tekee jos eivät vaihda kanavaa vaan antavat sen pikku sinappikoneen katsoa sitä violettia peenistä. Taitavat lutkutella omiaan tahi toisten omia sielä makuukammarin puolella.. saatuaan ensin virikkeitä kyseisestä leffasta...

Voe elämä näitä ihmisiä.... Pelaisivat sit vaiks monopolia tai kimbleä, tai antaisivat televiission pojjes. Vali vali... :D Meillä ei nimittäin tuota katottu, vaan ihan Octopussyä, vaikka siinäkin toki kielareita vähän Roger vaihteli...

Timo said...

Onkohan siellä Hesassa jotenkin eri lähetykset kaikilla kanavilla vai miten mä missaan kaikki noi? Tai sitten joku tulkitsee 'yhdyntäkohtaukseksi' jotain sellaista mitä minä en - taitaa sitä nähdä mitä odottaakin näkevänsä.

Anna-Jo said...

Tosi hyvä elokuva on toi. Yksi lemppareitani. Tuli kyllä aika aikaisin, tollainen setti vähän cheesympänä on subilla yöainesta.

opilas said...

Viitatussa tekstissä ehdoton suosikkini oli "ympärivuorokautinen nännien lutkuttelu ja pakaroiden vispaaminen".
Ympärivuorokautinen? Lutkuttelu?
Ja miten pakaroita vispataan? Samalla tavalla kuin munia vai?

edsel said...

Hassua. En millään ensin ottanut tuota Iltasanomisia vakavasti. Oli tyyliltään niin liioteltu. Yleisönosastonkirjoitusmukaelma jonkun irviblogin malliin. Mutta kai se sitten oikeesti tarkoitti mitä kirjoitti.

Jazmanaut said...

Alkaa puuduttaan noi tollaset iän ikuiset huumoriblogit. Eiku...

Jazmanaut said...

Meinasin panna kommenttia, mutta:
-----------------------
Your Name
Required
Your Email Address
Required
Friend's Email Address
Required
-----------------------
Siis kaverin sähköpostiosoite???

Anonymous said...

Herrajjumala ja tuo nainen on julkisissa tiedotusvälineissä töissä! Siis omalta osaltaan vastuussa meille suunnatusta informaation jakelusta. Siis ei jumankauta sentään, mitä siellä oikein on meneillään, mä en kestä. Miksei kukaan tee mitään, että hihhulit saatais pois tiedotusvälineistä? Apua! Ahdistaa tällaisena journalismi-opiskelijana lukea tuollaista.

Mutta olen minäkin sitä mieltä, että lisää väkivaltaa telkkariin, koska se ei mädännytä lapsen mieltä, vaan KARAISEE toimimaan...no sanotaan nyt vaikka päämäärätietoisesti! Väkivalta lopettaa vittuilun!

Ihan aikuisten oikeesti.

Terv. Ilona

justsopivasti said...

Hih. Jos se vaan hupailee.

Anonymous said...

Olet aimo optimisti!

Ilona