31.12.05

Kiss Kiss Bang Bang

Kuinka ollakkaan, huomenna vanhaksi menevät liput koituivat kohtalokseni ja oli aika suunnistaa tennispalatsiin katsomaan kriitikoiden ylistämä, katsojien tykkääämä Tyttö, sinä olet tähti. Vaan niin oli päättänyt myös teatterillisen verran muuta väkeä joten suunnitelma uusiksi. Aikatauluihin sopiva ja jostain suosituksen muistaneeni Kiss Kiss Bang Bang meni naapurissa joten pikamarssi hitaasti lorvehtien ja taas pelissä mukana.

Elokuvassa on kertoja, pääosan esittäjä Robert Downey Jr. joka sikäli ei tuo mitään uutta. Pari hauskaa leikkausta alkuun antaa luvan odottaa muita jo nähtyjä kikkoja. Vaan eipä sorru tekele moiseen, vaan tuottaa mukavasti rokkaavan, pihdeissään pitävän mustalla huumorilla mässäilevän dekkarin. Oli hieman erilainen mitä odotin (mitä edes odotin?) ja suosittelen kuitenkin. Vaikka Robert D. Jr. omassa elämässään hölmöilee miten tahansa ja näytellessäänkin esittelee lähes aina omat maneerinsa, on työskentelyä jostain syystä silti ilo katsoa. Tässä pätkässä erityisesti.

Ja kun elokuvat kiinnostavat kuitenkin niin sopii lukea kalpeaa katsastajaa. Kaikenmoista elokuviin liittyen. Sanokaa terveisiä.

3 comments:

ainailona said...

Mutta missä on Sedis? Ny o liia hiljaista....onks se lomalla vai tyysti vaiennu?

Anonymous said...

Moi JS oot kiva.

justsopivasti said...

Sedis?

Niistä minä en tiedä mitään.

Tiuku: Kai ny. Pakko.