7.12.05

Aamuradiot

Jokaisella asemalla alkaa olla joku helkkarin AAMUSHOW jossa on MENOA JA MEININKIÄ jossa soi PARHAAT HITIT nyt ja ennen ja HAUSKAT TOIMITTAJAT heittävät hyvää läppää asiasta ja asian vierestä.

Lopettakaa. Kiitos. Saatana! Lopettakaa heti!

Soittakaa leppoisaa musiikkia millä on mukava aloittaa aamu ja jopa herätä siihen. Välillä voi olla vähän rokkiakin. Lukekaa uutisia sopivin väliajoin. Pitäkäää omat väärät mielipiteet itsellänne. Jos joskus haluaa kommentoida jotain niin ok, en pahastu. Älkää vääntäkö tikusta asiaa kuitenkaan. Ei kiinnosta.

Toisaalta jos joku asema etsii vahviketta niin allekirjoittanut on heti valmis. Voin heittää hyvää LÄPÄNDERIÄ ja mulla on kiva ÄÄNI. Samaan aikaan tietokone muodostaa soittolistan. Tunnin aikana soi Madonna kolme kertaa. Hung up!

3 comments:

ainailona said...

No veitpä jalat suusta! Olen tavannut kuunnella aamuisin työmatkalla Suomi-poppia, mutta nyt ei enää kykene, kun sinne on joku ihme ruudinkeksijä tytsy palkattu horisemaan TÄYSIN JÄRJETTÖMIÄ juttuja. Aamuhemmo yksin menisi vielä just ja just sopivasti, mutta tuo SAAPAS saa adrenaliinin niin kiivaaseen laukkaan, että väkisinkin muodostuu vaaraksi tieliikenteessä. Ugh!

PA said...

Minusta NRJ:n podcastit, joista on siivottu pois musiikki ja koko aamun monituntinen lähetys on lyhennetty varttiin, ovat ihan mukavia kuunneltavia.

Ainakin äänenlaatu on hieman parempi kuin podcasteissa keskimäärin...

justsopivasti said...

Joo mut podcastit on aina siistei vaikka niis ei ois yhtään mitään.

Pakko saatana tehdä pian omat radiot perkele. Onkos tässä ib:ssä kaikki valmiina sitä varten?