25.11.05

Vanhaan menoja

Näyttäisi että vanhaan osoitteeseen päädytään suurimmaksi osaksi hakukoneen kautta. Hakusanoina mm. parempaa suuseksiä, joululahjavinkkejä, seoikea, nettitreffit. Olen ymmälläni. Mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?

Lisäksi muutamia yksittäisiä vierailijoita ohjaavat 3kympin kriisi, turisti, kasa, eisehaita, aivovamma, falmawen, sun äitis, ytyset Sopii tutustua.

Yksittäiset merkinnät kaiketi pysyvät toistaiseksi paikoillaan. Etusivu sen sijaan poistuu pian. Jatkossa elämääkin suuremmat merkinnät löytyvät siis täältä. Eikö olekkin hienoa? Tosi on. Ihqdaa!!11

10 comments:

Anonymous said...

Hyvä että sanoit, korjasin kasan etusivulla olevan linkin saman tien.

Jani said...

Oikein, oikein, väärin oli. Korjasin. Kiitos.

justsopivasti said...

Yes sir, thank you sir.

Hanna said...

Ohoh, good point. Korjataan ensi tilassa.

justsopivasti said...

Kraak!

Ei oo tarkoitettuna ainakaa mitää laitettu. Tuleeko jollahin muullakin ja jos niin millaisia? Kuka tietää mistään mitään? Edes?

justsopivasti said...

Kuulostaa hurjalle, varmaan tuommoinen vituttaa? Enpäs hetimiten (heh) osaa sanoa mistä tuo johtuu, mutta vituttaisi muakin. Ja vituttaa. Se voi olla joko jompikumpi noista laskureista tai sitten bill g. Mutta kyllähän sen ymmärtää, että vituttaa.

Vittu.

Sun äitis said...

Joo, olen tietoinen virheestäni, mutkun mulla on muutenkin koko linkkilista ihan päivittämättä ja olen tässä ajatellut, että ihan kohta varmaan korjaan.

Seliseli, käynpä korjaamassa samantien!

Sun äitis said...

Siitä pop-upista unohdin raportoida. Kyllä minullekin olisi sellainen auennut, jollei toi firefoxin asetus olisi kieltänyt. Vasta Mitvitin tuskanhuutojen innoittamana huomasin seikan tuosta ylhäältä tarkastaa.

justsopivasti said...

MitPrkl..?

Täytyy tutkia. Epäilen jombaa kumbaa laskuria.

justsopivasti said...

DEMONS OUT!!!!!!!!!!

Tuo pahalainen ei tule sinua enää koskaan häiritsemän.