29.11.05

Hesarin uusi kamppis

Kertokaapa, nokkelat, että mikäs se on tuossa uudessa Hesarin kamppiksessa jokaisessa kuvassa esiintyvä kirjainyhdistelmä IG? Kyseessä siis tuo kaupunginosakampanja joka koristaa esim. metrotunnelin seiniä. Kamppis löytyy täältä, mutta varoituksen sana! Flässiä joka avaa ompputietokoneeseen helposti homosateenvarjon käytettäessä firefoxia. Eli saattaapi olla raskas.

7 comments:

Janne Toivoniemi said...

Miksi näissä suomalaisissa kamppiksissa niin harvoin ymmärretään, että siisteistä kamppisgraffoista pitää ehdottomasti tarjota taustakuvat kävijälle? Olen nähnyt näitäkin kamppissaitteja, joissa tarjotaan pikkutarkkaa töherrystä kännykän taustakuvaksi, mutta ei koneelle ... Ziisus!!

Ja ainakin Safarilla kyseinen Flash-pläjäys rullasi ihan ok. Vielä, kun joku kertoisi, että miksi siinä oli ihan pakko käyttää Flashia, niin oltaisiin jo aika pitkällä (ja vastaukseksi ei käy, että asiakas vaati tai oli niin tyhmä, että maksoi enemmän turhasta Flashista).

Anonymous said...

Oisko joku mainostoimiston "nimmari" tai jotain?

Ja olen Jannen kaa ihan samaa mieltä. Taustakuvaa tarttis saada noista. Vaikka en minä koskaan Hesaria tulekaan tilaamaan.

PA said...

Homosateenvarjo on ihan uusi termi. Olen kuullut puhuttavan vain Beach Ball of Deathista (BBOD).

Kivat kuvat, joo, mutta eikös tuo ihan sama idea ollut viime kevään puhelinluettelon Tasku-lehdykän mainoksissa, siis Terveisiä kaupunginosasta.

Anonymous said...

No, ihan kivaa, mutta tämmönen retrohomoilu alkaa tursuamaan jo korvista.

Siistiä, mut pöh.

justsopivasti said...

Ompputietokoneen tiimalasi.

Ois hieno kun siihen saisi ihmismäisen äänen joka alkaisi mumista jotain.

"hmmmmmmmmm... hmmmmmmm..."

Jani said...

No "I'm Gay" tietysti.

PA said...

Ensimmäisissä Mac OS X -versioissa BBOD-näytti vielä samalta kuin NeXT:ssä, jossa se ilmeisesti esitti cd-levyä ja viittasi siis jonkinlaiseen lataamiseen.

10.2:n myötä vaihdettiin nykyiseen symboliin, joka ei kai esitä mitään, vaan keskittyy lähinnä suututtamaan.