18.11.05

El diablo bananas

Vaikka tuo keltainen ruohokasvi onkin suosikkihedelmäni heti makkaran jälkeen, niin kyllä jo vituttaa kun laukkuun laittaessa eväsvaranto on kaksi keltaista muhkiaa banaania. Ja jos eväät jää syömättä, niin illalla laukusta löytyykin kaksi mustaa kevyesti vaurioitunutta ruikkendaalia jotka päätyvät roskikseen kulkematta lähtöruudun kautta. Mahdollisesti ovat vielä sotkeneet vähän repun sisältöä. Tyhmät banaanit!! *huutaa banaaneille kotona yksin*

4 comments:

Jani said...

El bananos ollos hyviõs. Mutta kun niistä menee maha kipeäksi. Halvatun banaanit!

Anonymous said...

No juurikin kärsin tästä mainitsemastasi banaaniongelmasta.

Olin ihan kauhuissani, kun mieheltä tuli tässä eräänä päivänä viesti, että kauppareissulta tilaamani banaanit olivat unohtuneet hällä reppuun. Enkä ollut syyttä kauhuissani! Nyt omistan kaksi banaania, joista toinen on puoliksi musta ja muussina, toinen orastavasti sinnepäin. Helvata.

pt said...

Jos suosikkihedelmä tuppaa väsähtämään ennen aikojaan, niin maailmalta löytyy ratkaisu: http://www.bananaguard.com/. Bantsusuojus joululahjalistalle ja ongelmat katoavat.

Jos jostain pitää banaanien saralla valittaa, niin siitä, ettei kaupoista tahdo löytyä kypsiä yksilöitä, vaan pelkästään niitä puunmakuisia, vihreitä patukoita. Banaanit ovat pikaruokaa.. ei niitä ehdi kotona kypsytellä.

Marjut said...

...ja noita banaanisuojuksia saa Helsingissä mm. Miquesta (Kluuvissa). Oli tosin varsin käyrä, mutta ehkä se mukautuu banaanin mukaan..?