15.11.05

Täällä taas

Aloitin tämän merkinnän kirjoittamisen nyt ehkä viidettä kertaa. Tuntuu jotenki hankalalta. Onkohan tämä nyt sitten se writers block?

Tuskin sentään. Tässähän merkintä syntyy kaikenaikaan. Nyt jos olisi joku oikeanlainen opasta millainen blogimerkintä pitäisi olla, niin siellä todennäköisesti sanottaisiin, että älä ikinä kirjoita merkintää siitä miten olet kirjoittamassa merkintää. Nykyään myös moni kirjoittaa siitä, ettei ole mitään kirjoitettavaa. Luulen, että sekään ei ole suotavaa.

Salarakkaat ryhmään kuuluu melkoinen määrä blogeja. Miksiköhän? Lisäsin sen aikoinaan itselleni kun tuli kirjoiteltua näistä nimeltämainitsemattomista bimboista. En oikeastaan haluaisi. Luulen että paras olisi kun kukaan ei enää puhuisi tai kirjoittaisi heistä mitään niin päätyisivät kasvattamaan susia jonnekkin niinkuin se Suutarin Sanna. Tietääköhän kukaan mitä kuuluu Satu Lapille?

Ei tosin taida vieno, hiljainen pyyntöni kuulua läpi suomen varsinkin kun on olemassa www.salarakkaat.fi osoite jossa markkinoidaan näiden viime kuun puheenaiheiden julkistamaa levyä. Sivusto ei kuitenkaan ole toiminnassa kuukausittaisen liikennemäärän ylitettyä rajat. Luojan kiitos. Klikkaamalla voit vaikuttaa. Lisäksi hiljaisen miehen protestina lupaan, että en osta kyseistä tuotetta. Ikinä.

Mitä kertoo nykyisyydestä se, että nussimalla semijulkkiksia ja siitä meteliä pitämällä pääsee lehtien palstoille? Ei varmaan mitään ylevää.

3 comments:

Anonymous said...

Satu on kadonnut, mutta viisaus pysyy.
http://fi.wikiquote.org/wiki/Satu_Lappi

Ohari said...

Minä lisäsin blogini salarakkaisiin tietenkin siksi, että Just Sop*lyö tyhjää, mikähän se selitys nyt taas olikaan* olenhan toki ainakin Elman salarakas ja vispiläkauppias ties monennessako polvessa. Lisäksi minua kiehtoi tie, joka johtaa myllylle, joten lisäsin sitten samantien myllytkin. Vietereitä en pysty enää selittämään millään, olen minä sen verran muumio.

Kun kukaan ei virallisesti ole kiinnostunut salarakkaista - tai edes tunne ketään joka olisi - on aika merkillistä tuo julkisuus, jonka he kätevästi kahmivat (joskus vähän katkerankuuloisilta) taviksilta. Minusta on hyvä, että kun nähtävästi jonkun on julkisuudessa hilluttava rahvaan huviksi ja puolesta, se on henkilö, joka julkisuudesta kaikkine puolineen pitää. Tuskin salarakastelemalla kuitenkaan miljoonia tienaa, joten ammattiin lienee voimakas kutsumus. Heidän antaumuksensa on mykistävää.

justsopivasti said...

Veit kyllä tekstin näppikseltäni.