27.11.05

Minä oon hyvä kommentoimaan merkintöjä!

Sun äitis säikähti kun PA kirjoitti, että kaikki eivät ole hyviä missään. Että kyseessä olisi arvo kysymys koskien ihmistä.

Koska olen kuten perinteinen toimittaja, en jaksa lukea juttuja uudestaan tarkemmin, enkä varsinkaan tarkistaa faktoja. Julkaisen oikaisun sitten myöhemmin jos jaksan jos muistan jos joku meni toisin kuin piti.

Asiaan. Eli käsittääkseni kyseessä oli vain vaiettu totuus, että jotkut eivät ole hyviä missään. Minä ainakin olen näitä joitain nähnyt elämäni aikana. Hyvää sakkia osa, ei siinä mitään.

Ei kaikkien tarvitse olla hyviä jossain. Siis missään. Voihan sitä vaan olla. Kyllä se karavaani kulkee ihan samalla tavalla ja koirat haukkuu.

Äippä ihmettelee vielä, että jos joku onkin hyvä asiassa jotai ei koskaan välttämättä pääse kokeilemaan ja siksi tämä hyve jää huomaamatta. Tuokin voi pitää paikkaansa. Itse uskon vahvasti, että olisin eräs tämän vuosituhannen johtavia hevospoolon pelaajia mikäli asuisin Englannissa ja pelaisin tuota lähes yhtä jaloa kuninkaallisten peliä kuin keilaus. Emmä varmaan koskaan saa tietää..

Mutta! Kaikki eivät ole hyviä missään, eikä se silti haittaa.

3 comments:

Anonymous said...

Niin oot!

Sun äitis said...

Just sitähän minäkin yritin sanoa: kaikki eivät välttämättä ole hyviä missään (sellaisella viisaalla absoluuttinenhyvyys-mittarilla mitattuna), eikä tarvikaan olla!

Kun oikein inhottaa oma aikaansaamattomuus ja keskinkertaisuus, niin on hupaisaa ajatusleikitellä, missä ehkä olisi hyvä, jos vain viitsisi kokeilla.

Olisit muuten varmaan upeen näköinen niissä piukoissa poolohousuissa!

justsopivasti said...

Kun oikein inhottaa oma aikaansaamattomuus ja keskinkertaisuus, niin on hyvä todeta olevansa juurikin niin paljon muiden kaltainen.

Piukat poolohousut jätetään ihan vaan ajatuksen tasolle..