21.11.05

Lämmitys päälle

Joku lienee kääntänyt lämppärin pois päältä tästä talosta. On nimittäin ihan helvetin kylmä. Hyvä ettei puhe huurustu. Ei sentään, eihän täällä yksikseeen viitsi rupatella.

Setä-Merten on loukannut jalkansa. Itseoppinut jokaisen vamman asiantuntija ohjastaa hoitamaan syömällä aluksi kunnon kuurin ibuprofeiinia. 2*400 kolme kertaa päivässä n. viikon ajan. Loppuu tulehdukset alkuunsa ja tuolla määrällä vie vähän kipuakin (jos tosimiehet sellaista edes tuntee). Ja sitten 3-4 päivän päästä kevyesti venyttelemään ja rasittamaan jalkaa. Alkaa korjaantumaan paikat oikeaan suuntaan. Pitkät tauot mitään tekemättä ovat myrkkyä. Aamulla ennenkuin lähtee liikenteeseen niin lämpöhaudetta ja illlalla kun tulee riennoista niin jääpussia. Ja sitten välillä noita myrkkyjä sopii hieroa kohteeseen.

Ja sitten tosiaan lapset, jos oikeasti sattuu niin kuunnelkaa ja kyselkää lääkäriltä. Täällä kun ei oteta hoitovastuuta kenestäkään.

4 comments:

Anonymous said...

Ei liity suoranaisesti (l. ollenkaan) tähän viestiin, mutta mä en tykkää sun pop-upista :(

Firefoxi on. :)

Ja blogistas tykkään. :)

justsopivasti said...

Veikkaan että tarkoitat tätä kommentointi poppia.

Kassotaan.

Kiitos.

Anonymous said...

Onneksi melkein noudatin ohjettasi; olin monta päivää tekemättä mitään, mobilatia laitoin jos muistin (yleensä en), eilen sattui vähän lisää kun nostelin koneen- ja monitorinraatoja. Jos tänään menisi sählykentälle kokeilemaan miltä elämä maistuu. Ei sitten tarvitse kävellä viikkoon.

Näillä eväillä.

justsopivasti said...

Kyllä. Jännä kun lääkärit aina joskus "päivittävät" näitä ohjeita.

Ennenvanhaan ei tehty mitää ja aina oltiin kunnossa. Ja jossei oltu, niin siltikin oltiin.