8.5.08

Renttumainen olemus häiritsee blogipomoja

Entisen top-10 bloggaajan, Just Sopivan renttumainen olemus on alkanut häiritsemään blogivaikuttajia.

Turistia, Schizo-Jannea sekä Norpattia ei Just Sopivan huolimaton olemus miellytä.

"Ehkä nuorempana meni polvet veteläksi, mutta näin vanhempana ja viisaampana tuollainen lähinnä puistattaa. Menisi parturiin, hippi saatana!" kommentoi Turisti kyökin puolelta.

Janne jatkaa samoilla linjoilla:"Täysin käsittämätöntä! Hän ei taida tajuta olevansa monen lapsen ja lapsenmielisen sankari. Hiukset kampaamatta ja parta ajamatta!"

"Ehkä tämä on hinta, joka sananvapaudesta täytyy maksaa", pohtii Janne filosofisesti.

"En piirrä! Mistä sä sait tän numeron? Kuka on Just Sopiva? Ei mulla oo aikaa tälläiseen.." kommentoi Norpatti puhelimeen ennenkuin paiskaa luurin korvaan.

Eri linjoilla aiheesta jatkoi kuitenkin Marinadi, Just Sopivan pitkäaikainen naapuri, tuttu ja kahvinkeittäjä. "Jos tuo pullukka on onnistunut aikoinaan olemaan suosittu blogaaja, on hän esimerkillään osoittanut, että kuka tahansa voi siinä onnistua. Ja tarkoitan aivan kuka tahansa." toteaa Marinadi auringonton lomasta takapihaltaan.

Blogilistaa hallinnoima Sanoma Digital ei kommentoinut asiaa.

Ihan vähän innoitti.

5 comments:

turisti said...

Tsihhihhii...

Janne Toivioniemi said...

Mitäs olet tuollainen rontti!

Sun äitis said...

Kohtaloni on kautta elämäni ollut rakastua renttuun. Minua just liian siloiteltu olemus häiritsee. Kaikea hyvää Just sopivastin vastaiselle toiminnalle

t. roimasti rupsahtanut muinoinen top-20-blogaaja.

Marinadi said...

Minulla on aina yhtä positiivinen asenne takapihallani: siellä on helppo uskoa, että kuka tahansa pystyy melkein mihin tahansa!

kallion orvokki said...

taidat tietää,
et rentut saa kaikki naiset.