7.5.08

Blogilista

Kun kerran kaikki muutkin. Minä kahdesti.

Blogilista.fi näyttää nyt uudistuneen oikein urakalla. Muutoshan olisi voinut mennä melkolailla ohi, ellen olisi eilen joutunut hieman tutkailemaan, miksei Kulutusjuhla-blogimme ole päivittynyt. Tosin ehkäpä asian olisi huomannut nyt, kun kaikki aiheesta kerran narisevat.

Blogilistaa kun ei aktiiviseen seuraamiseen ole tullut käytettyä enää aikoihin. Aluksi muistan vain kokeilleeni lukuohjelmaa (google-reader) ja hyviä puolia havaittuani, no, siitä se sitten lähti. Myöhemmin kirjauduin yhä harvemmin listalle kunnes näemmä nyt olin jo unhoittanut vallan.

Sen lisäksi, että listalta oli aikoinaan kätevä seurata blogeja, oli myös mahdollisuus nähdä oman ja toisten blogien sijoitus eri listauksissa. Top-lista (montako tilaajaa), Luetuimmat (montako lukijaa listan kautta viikossa) sekä Kuuma lista (salaisen kaavan mukaan laskettu höpöhöpö-kuumuus).

Tämäkin tekele taisi joskus ollu sekä tilatuissa, että luetuissa top-kympissä. Kuumaksi tämä blogi ei koskaan ole päässyt, koska kirjoittaja on liian viileä siihen. Örf. Tosin sijoitukset tippuivat sekä neuleblogien listoittumisen myötä, että.. No, en minä tiedä. Jos tietäisin, niin olisin tehnyt. Jotain. Ehkä.

En tiedä kuinka buginen tämä uudistus on, kuinka oikeellisia listat sun muut tiedot ovat, mutta avainsanat tälle blogille tällä hetkellä näyttäisivät oleman ruoka, ruokablogi ja ruokaohjeet. Bon appetit!

Tätä kirjoittaessa näyttävät tilaajamäärät sun muut nousevan rajusti. Taitaa tekniikan pojilla olla näppinsä pelissä.

Täytyypä tutustua hetkisen ajan tuotteeseen ja kirjoitella sitten lisää aiheesta.

0 comments: