24.5.06

Yhden jutun pyydän Joukolta

Arvon kansalaisjournalismitoimittajakolleegani.

Yhden jutun pyydän tässä ja nyt, ennenkuin lähdemme polttamaan viikkolehden toimitusta.

Seuraavan kerran kun tapahtuu jotain oikeasti merkittävää, älähtäkäämme myös silloin. Sankoin joukoin. Väellä ja voimalla. Yhdessä.

Vaikka nimeltämainitsematon juorulehti on osoittanut poikkeuksellisen huono makua, on tämä kansanliike nyt jo saavuttanut melkoisen suuret mittasuhteet tapahtuneen tiimoilta.

Seuraavan kerran kun yksinhuoltajia ja vähäosaisia potkitaan joukolla, ollaan paikalla.

Joukossa on voimaa.

5 comments:

Veera said...

Suotta kyselet. Ei se Jouko ennenkään ole mitään aikaiseksi saanut. Sitä kun ei, kas, kiinnostaa. Itsenäinen mielipiteenmuodostus vaatii energiaa.

Sonjuska said...

Minusta on puhtaasti positiivista, että tämän nyykähtäneen kansan saa liikkeelle edes jokin. Teinareiden keskuudessakin on havaittavissa huomattavaa intohimoa ja liikehdintää, sisarukset ovat ainakin aivan mehuissaan. Teinarit! Intohimoa! Outo sanapari!

Kun joku älähtää, niin ei pidä heti mennä latistamaan. Latistaminen ja toppuuttelu on vaan niin.. suomalaista. Ja tympeää. Antaa palaa vaan. (ja minen sitten tiiä makasiineista mittään)

Jussi Og said...

Kyllä Joukolla energiaa on. Joukon energiaa ei vain voi valjastaa muualta saneltuihin tärkeisiin, järkeviin tarkoituksiin. Se on vähän niin kuin sääilmiö. Jouko kiinnostuu milloin tästä, milloin tuosta. Ihme jätkä.

justsopivasti said...

No mut.

En mä latista. Tai ainakaan tarkoittanut latistaa. Vaan lähinnä eskaloida tämän kansan hullua energiaa myös tärkeisiin asioihin. Jotka on siis..?

Kuka tietää.

Mutta joo, hyvä että jokin saa liikkeelle. Nyt on kansaa liikuttanut viime aikoina ipodin käyttökielto, viisuvoitto ja Lordin maskin riisunta.

Kyllä tää tästä.

Janne said...

Häh? Enx mä saa käyttää mun iPodia. Mitäv***?! Tulitikut esiin! Barrikadeille!