21.5.06

Euroviisujen Silvia

Silvia ei oikein osaa hävitä. Ja miksi pitäisi? International superstar.

10 comments:

Anonymous said...

Hyvää mainosta Islannille. Oiskohan neitokaisen ura ohi?

Sitä mietin, et onkohan tuo ihan aitoa, vai onko se roolihahmon mukaista toimintaa.

pni said...

Aito diiva isolla trademark-merkillä. Islantailaiset ovat varmaan hyvin ylpeitä luomuksestaan.

kervå said...

Better drugs next time!

Eräs Saara said...

Miksi niin monet ihmettelevät onko kyseessä roolihahmo vai aito reaktio? Minulle ei ole tullut missään vaiheessa mieleenikään, että tuollainen olisi jotain muuta kuin silkkaa show'ta. No, jaa. Ja ihan hauskaa minusta.

Hestia said...

Voipi olla aitokin reaktio..

Kokemukseni mukaan megalomaanisen egon omaavat ihmiset ovat surkeita häviäjiä ja täysin vailla itsekritiikkiä huomionkipeydessään.

Olisi hupaisaa jos ei olisi niin säälittävää.

justsopivasti said...

Daidaa gaigedi olla rooli.

En diijä.

PA said...

Minusta oli ihan hassua, kun Tenkasen poppoon Jukka hiljattain epäili, ettei Islantia ole oikeasti olemassa. Siellä kun ei ikinä tunnu tapahtuvat mitään, eikä kukaan osaa nimetä yhtäkään islantilaista, kun Finnbogadottirinkin nimi on niin kamalan vaikea kirjoittaa.

Pyysi sitten numeropalvelua yhdistämään johonkin isltantilaiseen numeoon, mutta hieman epämääräiseksi tuo minulle jäi. Että olisin valmis väittämään paitsi, että reakti oli tietenkin näytelty, myös, että koko maa on silkkaa huijausta.

Schizo-Janne said...

Siis aivan mahtavaa. Tuollaisia pitää saada enemmän mediaan ja paljon. Kerrankin oikeaa käsikirjoitettua ja näyteltyä televisioviihdettä. Ja ne vielä haukkuivat ruotsalaisia pahemmin kuin meitä suomalaisia. Fantastista ... Meitsi tykkää.

Anonymous said...

Nauroin makeasti Silvialle jo ennen Euroviisuja ja sitten suuni jäi ammolleen kun selvisi, että hänelle buuataan, ja asiaa ei ymmärretä esitykseksi. Onko koko Eurooppa niin aivovammanen paikka, että roolia vetävälle esiintyjälle buuataan? Tuon logiikan mukaanhan Lordi olisi pitänyt kivittää.

justsopivasti said...

No mut.

Jos kaikki sen tajuais niin eikai siinä sit mitää jujua ois?