4.5.06

Ketjut

Muistaako joku frendeistä semmoisen jakson jossa Joey saa uuden mahdollisuuden päästä sarjaan Days of Our Lives? Ja sitten Joeyn rooli tuleekin olemaan siteissä makaava tohori Ramoyren veli? Muistatteko? Sitten kuuluu "Cut!" ja Joye nousee ja huutaa "I'm back baby!"

Muistatteko? No, ei se mitään.

Samanlainen fiilis tuli kuitenkin (innostunut) tänään kun olin korjauttamassa/korjaamassa fillaria. Tuli kuntoon ja lähdin ajamaan. I'm back baby!! Woo-Hooo!! Tuuli tuiversi paksuja kiharoitani ja soittimessa pauhasi QOTSA - No One Knows. Jiihaaaaa!! Vastaantulevat tyttöset hymyilivät kilpaa kanssani ja mummot heitteli sateenvarjoja.

Sit lähti ketjut.

7 comments:

Kuraattori said...

Mä muistan.

Ketjuthan saa kätevästi ajaessa takaisin rattaille vaihteita just sopivasti käyttämällä.

Sun äitis said...

Olen aina pelännyt hysteerisesti sitä, että ketjut kesken kaiken putoavat! Onneksi sulle ei käynyt kuinkaan, kun kerran palasit kirjoittelemaan.

(Esikoinen syntyi perjantaiaamuna. Launtain vierastunnille odotin ylpeää isää. Ei tullut. Minä siitä päättelin, että pyöränmokomasta oli ketjut pudonneet, ja lapsen isä oli ajanut jarruttomalla vehkeellä suoraan rekan alle. Sortsikelit silloin, ei niissä henkkareita kannella. Kukaan ei tiennyt ilmoittaa mulle mitään. Olin orpolapsen äiti. Päättelin.

Ei ne ketjut olleet pudonneet. Gorba oli juhlinut niin roimasti varpajaisia, että heräsi vasta lauantai-iltana. Sunnuntaina tuli katsomaan. Mutta ketjujen putoamista pelkään edelleen.)

Anonymous said...

Muistan hämärästi. Sen sijaan identifioidun täysin tuohon QOTSA-kohtaan, koska vaikka mää polen myös talvella eli läpi viiston rännän, se biisi saa jalkani jaksamaan.

terveisin uusi lukija / stalker

justsopivasti said...

Stalker, pidä etäisyys. Liian lähellä voi tulla ylläripylläri.

Äitz, mun pyöräs on jokku semmoiset ovelat kahvat mistä painaa niin pyörä pysähtyy. Ne korjattiin kans. Viime syksynä ajelin käytännössä ilman jarruja. Ai miksi? Ku osaan.

Kuraattori, khyl. Just näin.

kervå said...

Vaihteet on mamiksille!

:D

Sun äitis said...

Jos jotain pelkään pyöräilyssä vielä enemmän kuin ketjujen putoamista, niin se on kyllä käsijarrut! Kerran amarikassa lainasin kaverin pyörää ja liki tapoin itseni yhdessä risteyksessä, kun refleksit osas vaan polkea jarua, muttei lainkaan puristella niitä käsijutskia. Minä en olisi voinut ajaa viime syksyä (jalka)jarruttomalla pyörällä. En vaan osais!

Marimba said...

Ostin juuri huvipyöräksi sellaisen vaihteettoman cruiserin ja ai että on etureidet tulessa, kun käy pyörälenkillä.

Piti kommentoida tätä merkintää jo uutena, mutta silloin oli kiire selkään.