15.5.06

Soul Kitchen

Pariin otteeseen olen nyt käynyt lounastamassa vuoden vaihteessa avatussa Soul Kitchenissä. Kulmilla olevaa kuppilaa kun mielellään kehuisi niin hyvinä puolina mainittakoon siisti sisustus ja taustamusiikki. Osa henkilökunnasstakin on enemmän kuin ystävällistä ja innostunutta.

Vaan jokin uupuu. Kummallakin kertaa ruoka on ihan ok, mutta.. Sen ehkä pitäisi olla enemmän. Vaikka ei taivaita tavoitellakkaan, niin ketjuruokaloiden jalkoihin ei pitäisi jäädä.

EDIT: Muistutettuna, kummastellaan hieman lisää. Jos illalla on bailuvaihde päällä, niin narikkaan jättää mielellään ylimääräiset romppeet. Vaan jos päiväseltään käy lasillisella taikka lounaalla, niin maksullinen (1,5e) narikka ei kyllä puolla mielestäni paikkaansa. Varsinkaan pakollisena. Tulee mieleen entisaikojan pakollinen eteispalvelumaksu. Ei kiitos.

10 comments:

Eräs Saara said...

Minäkin olen kovasti yrittänyt. Olisi niin kovin mukavaa, jos niin kovin mukavassa paikassa olisi myös maukasta ruokaa, mutta valitettavasti näin ei ole. Harmittaa oikein!

justsopivasti said...

Niin. Mauton kai lienee kansanomainen sana tuolle edelliselle kuvailuyritykselle.

Veera said...

Lisäisin ed. mainittujen epäkohtien rinnalle sen, että ao. "siisti taustamusiikki" on ainakin viikonloppuiltaisin niin prkleen kovalla, ettei vieruskaverinkaan juttuja kuule. Saati sitten, jos isompi seurue tahi pöytä.

Tosin ruoan maukkaudesta on ollut monenlaista mielipidettä ilmassa. Voileipiä ovat kehuneet ne, ketkä niitä voivat syödä.

Eräs Saara said...

Luulen käyneeni Soul Kitchenissä muutaman kerran päivällä joutumatta maksamaan narikkaa. Silloin myös Porvoonkadun puoleinen ovi on ollut auki.

Ja mitä voileipiin tulee, Club Sandwich oli muistaakseni ihan hyvää, mutta kahdeksalla eurolla olisin odottanut saavani enemmän kuin kolmesta tavallisen kokoisesta paahtoleivästä kasatun tuotoksen ilman mitään lisukkeita. Caesar-salaatti puolestaan oli hyvän kokoinen mutta kastiketta oli tuskin yhtään. Hampurilaisissa on huonot sämpylät ja liian vähän soosseja. Ja mitähän vielä!

Anchor Steamia saa hanasta, se on kivaa. Tosin viimeksi sekin oli loppu.

justsopivasti said...

Mä olen myös mennyt ilman narikkaa, koska leppoisan ilman vallitessa olen ollut ilman takinnäköistä. Ekalla kerralla tosin kysyttiin/kehoitettiin narikkaan.

Mjoh.

Eräs Saara said...

Ai niin ja lupailivat, että terassi aukeaa piakkoin, kun viime viikolla kävimme asiaa tiedustelemassa! Olinkin jo ihmetellyt missä mokoma viipyy, baarin edustalla kun on mukavasti tilaakin sellaiselle.

Riesa said...

Ite oon käyny vaan kerran juomassa nousuhumalan, eikä ollut narikkaa. 3 ja 4 tuoppi saman hintaiset, muistaakseni 4 ekee tsipale. Heh.

Lostis said...

Mulla on tähän kaksi sanaa: Bullmanin kanaleipä.

Mmm.

justsopivasti said...

Kokeiluun. Ja Flemarin grilli ehkäpä.

Jim said...

Let me sleep all night in your soul kitchen
Warm my mind near your gentle stove
Turn me out and I'll wander baby
Stumblin in the neon groves