10.5.06

Sinkkusulkis

Tässä jo hieman ihmettelinkin, että mites se marinadi on alkanut vallan pallopelejä nyt harrastelemaan, mutta johan löytyi syykin.

Sinkkusulkis.

Miksei muillekkin, sporttisille.

4 comments:

marinadi said...

Mie en mihinkään Ruoholahteen asti lähde sinkkumiesten kanssa pelaamaan ja vielä maksa siitä. Saavat luvan tulla kohtaamaan minut speedmintonissa tai frisbeen heittelyssä lähempänä Kalliota!

Toki pelaaminen on ihan passeli tapa päästä selville toisen perusluonteesta: pelataanko verenmaku suussa ja hullunkiilto silmissä vai sillä lailla mukavasti niin, että peli-ilo säilyy molemmilla? Heitelläänkö mailaa tappion hetkellä vai suhtaudutaanko tilanteeseen asiallisesti, jopa vitsaillen?

justsopivasti said...

Näin juuri.

Minttu said...

Mainio idea,
jos olisin sinkku menisin kyllä sinkkusulkikseen, ei ole niin tylsää ja teennäistä kuin kapakassa ja voi olla aika varma (tai mistäs sitä tietää mitä dopingia on otettu) että miehetkin ovat siellä selvin päin...

Minttu

Anonymous said...

Kiitti vinkistä! Kävin katsomassa että ok hinta sisältää tosi paljon asioita palkintoja ym. ei jaksa vain ravintoloita nyt, tuoltahan voi löytää mukavia pelikavereita. Mukavaa kun on tällainen vaihtoehto tavata muita. Menenpä näyttämään komean kuontaloni ja keräämään kaiken kerman muilta hä hää! (olen vielä niin urheilullinenkin;)