13.4.06

Pekonia

"Haluatsä pekonia?"

Höh, mikä kysymys tuo on? Tietenkin. Muistelin viime viikonloppua kun 3 kaunista nuorta naista olivat kokanneet maittavan pekoniaterian jota sitten mutustelin katsellessani salaa heidän per.. persooniaan.

Siinä minä olin vaipuneena ajatuksiini hammasharja kädessä suu vaahtoa valuen. "Ei maar, parempi mennä nukkumaan" sanoin itselleni kuin vanhat ihmiset.

Pistin jo pään tyynyyn ja hampaat tyynyn alle kun tuli jännä olo. Pieretti. Noin, nyt voisi nukahtaa. Lämpimämpikin oli jo.

Ei, ei se ollutkaan ilmavaiva. Tuntuu kuin joku kutsuisi minua. Nousin ylös ja menin ikkunan viereen. Luimuilin verhojen takaa ja koitin paikantaa minua kutsuneen ääneen. Ei mitään missään. Paitsi naapuritalon rullatuolipotilas joka katseli minua giganttisella pen.. putkellaan. Hah! Mistä sekin luulee olevansa? Jostain elokuvasta? Linnuista..

Ei ketään siis pihalla. Ei se varmaan ollut sitten mitään. Pieraisin varmuudeksi vielä toistamiseen ja syöksyin peiton alle kuristamaan nalleani. Tuhma nalle! Älä enää ikinä puhu mitään! Pus.

Hetken maattuani tajusin että sehän olikin tietokoneeni joka kutsui minua. Voi minua hassua, ajattelin ja konttasin koneeni ääreen. Herättelin koneen kuiskaamalla hiljaa, että HERÄÄ LUUSKA! Ei tapahtunut mitään. Tökkäsin sitä kynällä ja johan alkoi tapahtua. Näyttö valaisi kalpealla valollaan huoneen.

Jostain kumman syystä internet-etsiväni jota leikkisästi sanon "selaimeksi" oli avannut www.blogilista.fi osoitteen. Katselin sitä hetken kunnes muodostin ruudulla olevista kirjamista sanoja.

Näitä l-ue-taa-n ju-uuri n-yt.

Hih.

Nauroin hih. Ja luin lisää.

Sell-isti..

Sellisti. Sellisti.

Siis hetkinen.. Oliko tämä se sellisti? Se sellisti joka tunnettiin aiemmin artistina ilman nimeä? Ja sitä ennen prinssinä? Ei kun siis kysyninä. Vaanina? Se sellisti??

Wau! Sellisti. Wau.

Vaikka Sellisti ei onnistunutkaan tavoitteessan nousta suomen suosituimmaksi bloggaajaksi kerta toisensa jälkeen eri blogeilla, hän oli silti palannut. Uskomatonta! Mikä tahdonvoima! Mikä häpeänsieto!

Tämä vaatisi nopeita otteita, aikaa ei olisi hukattavaksi. Sellisti nimittäin tunnetaan siitä, että ainoana merkittävänä bloggaajana hän pystyy lopettamaan bloginsa ja katoamaan internetistä jälkijättämättä. Joo-o. Uskokaa nyt. Sellisti on tehnyt sen ennenkin.

Aikaa ei siis olisi välttämättä paljon. Tai ei ollenkaan. Miten sen nyt ottaa, aikahan on ihmisen keksimä. Ei sitä ole oikeasti siis. Aikaa ei ole laisinkaan. Mulla ei oo aikaa. Hih, on kiire jo siis. Tajuutteko? Aika hauskaa..

Kaadoin tuopillisen viskiä ja siemaisin sen samalla kurkkuuni. Tästä tulisi hauskaa. Lukisin koko Sellistin tuotannon ja kommentoisinkin joihinkin merkittäviin postauksiin. Kaadoin toisen tuopillisen viskiä ja siemaisin senkin samantien. Hittolainen! Olen niin innoissssasaaaani.

Kerraananankin joku oikeesssssdti jhauskak päivitttäääääämullaon niinin vaikeeeta haluun nuaaraaaaa vaaaaaaaaannnnnnnnnnnn. hihih halitrkismieli ihin

4 comments:

feldon said...

Sellisti-pastissi. Mieletöntä.

Pauliina said...

Ajatella. Ei tiennyt. Mitähän muuta ei tiedä ettei tiedä? Itse kukin.

Mutta huima kirjoitus on tämä :)

kervå said...

Kuulostaa tutulta. Hmm, sekä tapahtumat että ajatukset ovat jotenkin liian dejavuita. Tämä herättää kysymyksen: onko Justsopivasti se pieni (n. 1cm) japanilainen, joka aina tasatunnein kurkkaa vasemmasta silmästäni huutaen kimakasti "kukkuu"? Ja yrittää pienenpienellä löylykauhalla varastaa lasistani viskiä...

*arvoituksen ratkeamisen ääntä*

justsopivasti said...

Kaikki sujuu suunnitel