"Kelle tuli lihapullia? Sori vaan, on ollu pyhät niin ei oo saatu toimituksia niin tein sulle tillilihaa.."
Ilme vakavaksi, hämmentyneeksi. Eihän tässä nyt näin pitänyt käydä. Miksei tullut kysymään, jotta voiko tehdä jotain muuta. Mitäs helkkarin peliä se tälläinen on? Nyt kyllä vit..
Kokki laskee lihapulla-annoksen pöytään ja nauraa.
"Menipäs täällä ilmeet vakavaksi."
No niin meni. Ei naurata. No, vähän kyllä nyt. Eikun syömään!
Cella tuotti siis kelvollisen lihapulla-annoksen alle kympillä. Pikkuisen oli panostettu myös puna-viherpuoleen eli pikkuisia porkkanannäköisiä sekä tilliä, suolakurkkua että myös kärvennetty tomaatti ja pala kesäkurpitsaa. Annos oli runsas, mutta ei aiheuttanut kokonaan syötynäkään ähkyä. Söisin toistekkin. Osallisena onnistuneeseen kokemukseen saattoi olla myös pirullisella nälällä ja letkeällä seuralla.
Jarkko ja Kati vahvistanee. Marinadi raportoi lohikeiton sielunelämän myöhemmin.
17.4.06
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
8 comments:
Oliko kyseinen kokki sellainen ei kauhean vähänkään Jean Renoa muistuttava partasuu? Koska se on hieno äijä. Pitäisi pistäytyä uudestaan myös ruokien, mutta etenkin herran kokin vuoksi.
T: Äh, persheinä. Sekoilin sekoitin.
M: Joo oli kyllä. Mulla tuli mieleen myös donaldsutherland jostain syystä.
Reno ehkä lähempänä.
Lohikeitto oli kermainen ja kaikin puolin kelvollisen täyttävä ja maistuva. Kokki oli todellakin hyvin persoonallinen tapaus. Vaikka siis kylmäkkö olikin.
Niin sekin vielä.
Tarkkuutta!
Ah, vanha kunnon tillilihatemppu :-)
Jep, Cella on mainio ruokapaikka.
Veijarikokki tekee tuon näköjään kaikille. Nimim. Itsekin uhri
Hmmm.
Tällä viikolla on lihamiitti ja paikka jo mietittynä, mutta kun syyskuussa on syyskauden ensimmäinen, niin kenties...
Veijari tosiaan siinä muillekkin pöytäseurueille heitti samanlaista herjaa. Ja me kuunneltiin.
Petja: Kandee koklaa.
Post a Comment