17.2.06

Tappaako Olympialaiset seksin?

- Sampo tulee viideltä kotiin, syö nopeasti jotain ja lösähtää sohvalle. Siinä hän istuu kaljapullon kanssa koko illan ja tuijottaa olympialaisia, huokaa 27-vuotias Jenni.
Kuvassa loft-tyyppinen avara huone jossa kolmen tuhannen euron sohvalla makoilee mallipariskunta. Tulee kyllä olo, että tuo ei varmaan ole ainakaan Sampo.
- Seksi on meidän parisuhteessa olympiajäähyllä. Tiesin kyllä jo etukäteen, että äijälajit voittavat petileikit, enkä minäkään mikään seksihirmu ole. Periaate tässä potuttaa.
Ei sieltä koko ajan tule äijälajeja, eikä lähetystä tule kellon ympäri. Ja taitavat tulla vielä ihmisten aikaan lähetyksetkin. Mutta periaatteessa tietty vituttaa. Periaatteessa kaikki vähän voi vituttaa.
Kakkoseksi jääminen lienee myös muille naisille se suurin kompastuskivi, koska tutkimusten mukaan suomalaisparit harrastavat seksiä vain 1,9 kertaa kuukaudessa.
Vai viikossa? Mikä tutkimus tuo on?
- Yleensä loikoilemme ja hellimme toisiamme sängyssä ainakin puolille päiville, Jenni naurahtaa.
Ja lauantaina lähetys näemmä alkaa hieman ennen yhtätoista. Jos paska tsägä käy niin silloin juuri tulee jotain mielenkiintoista. Ja siltikin vain tunti pois normaalista peuhaamis ajasta. Pahoittelen.
- Aina kun kommentoin jotain, hän ärähti, että puhutaan myöhemmin. Yritin hivuttautua myös vaivihkaa Sampon kainaloon, mutta silloin hän tokaisi, että älä kiehnää siinä.
Aika nolo tyyppi tuo Sampo. Voisi jopa kuvitella että hieman kärjistetty. Itseasiassa aika nolo koko juttu. Mutta jotainhan sitä pitää täytteeksi keksiä. Vähän kuin tämä merkintä.

2 comments:

Anonymous said...

Voi elämä!

Olympialaiset tappaa seksin? Jo pelkkä otsikko antaa osviittaa siitä, millainen tyyppi noita juttuja kirjoittelee.

Paljosta muuten vetoa että tuo "Sampo" on kirjoittajan oma avomies! Ja että tuo 1,9 kertaa kuukaudessa on pariskunnan omakohtaiseen kirjanpitoon perustuva luku. Ja että viikonlopuksi oli pakko saada lehteen juttua, jossa yhdistettäisiin kaksi hittiaihetta: seksi ja urheilu.

pyksy said...

Buhuu! Kylläpä Jenskalla menee nyt huonosti. Onneksi Olimpialaiset on vaan joka neljäs vuosi.