26.2.06

Melko lähellä

Kisojen parasta kiekkoa, finaaliin saakka. Ei ollut huono, vaan ei riitä melkein. Enemmän vielä. Enemmän.

Vaan ei pidä tuhkaa heittämän päälle. Aika altavastaajia kuitenkin lähdettiin. Kieltäytymisiä oli kyllä kaikilla, mutta Suomella tuntui että kriittisiäkin. Oikeat miehet kyllä olivat tässä joukkueessa. Ja isoista kiekkomaista voitettiin kaikki. Ja viimeinen pelikin oli tiukka. Olisi voinut olla toisinkin. Niin lähellä, mutta silti jäi vielä odottamaan.

Jonain päivänä sitä voittaa, jonain päivänä häviää. Tärkeintä on kuitenkin, että tekee sen pää pystyssä.

Kiitokset jellonille. Hyvät pelit, sano.

3 comments:

Jani said...

Tiedä siitä altavastaajasta. Väitän, että se on korvien välissä, ainainen alisuoriutuminen.

justsopivasti said...

Eiku.

Vaikka meillä tietty on kovimmat jätkät, niin muilla mailla on hel-ve-tin kovia nimiä myös. Paperilla ehkä kovempia jopa.

Ennenvanhaan tuli kunnon romahduksia puolivälierissä taikka pian sen jälkeen. Nyt pelattiin kovat pelit kovia maita vastaan ja voitettiin.

Finaalin näkisin tasaiseksi otteluksi joka tosiaan tänään kääntyi näin. Pienist jutuist on kiinni.

Kansallinen identiteetti vois nyt todeta, että piru! Hyvä matsi mut näin kävi. Vetäis bissen sen jälkeen vastustajan kans, pelais jälkipelit ja sit pistäis rattaat pyörimään.

Mutjoo, oishan toi pitäny hoitaa.

Jani said...

Joo, en missään nimessä halua väheksyä vastustajan taitoja tässä. Ja vähän paha mennä tietysti teoretisoimaan kun en edes katsonut koko ottelua! Mutta ihan vaan sen pohjalta spekuloin, miten loistavan voitokkaita tuota edeltäneet Suomen pelit olivat ja varsinkin sen, mikä ero oli tuota ennen Suomen maaliin tehtyjen maalien ja Ruotsin maaliin tehtyjen maalien määrissä. Loogisin valinta tuota lopputulosta selittäväksi teoriaksi näin ollen oli se sama vanha pokan pettäminen tärkeässä paikassa.

Vaan kylläpä keljutti, etten edes nähnyt äsken tuossa päättäjäisissä puheen aikana lavalle viuhahtanutta häirikköä! Saatika, että olisin saanut sen tallennettua! Havahduin vasta siinä vaiheessa, kun se oli jo ohi. Aina pitäisi tallentaa kaikki suorat tv-lähetykset tuollaisten varalta!