24.2.06

Jari Sillanpää

Jari Sillanpää on homo.

Tuota, onko joku oikeasti ollut epätietoinen asiasta vielä?

Tässä maassa ei tosiaankaan näemmä tapahdu mitään oikeasti tärkeää.

Iltalehti.
Ilta-Sanomat.

EDIT: On. On joku. Parisuhdeneuvoja Juha Mietaa.

6 comments:

Anonymous said...

No, useimmat varmaan tiesivät, mutta toisaalta Jari Sillanpään ihailijakuntaan kuuluu myös lukuisia eläkeikää lähestyviä vanhempia naisihmisiä, joille asia saattaa kuitenkin tulla puskan takaa. Siinä mielessä minusta hienoa, että hän uskalsi ihan virallisestikin avata sen kaapinoven. Salailu vie energiaa. Toivottavasti ihmiset tajuavat arvostaa asiaa, eivätkä hukuta häntä anonyymiin haukkumapostiin.

justsopivasti said...

Joo kyllä, joo kyllä.

Ja hyvä juttu, toki.

Luulen, että sen verran julkinen salaisuus jottei varmaan hatemailia tule. Ja eläkemummot ainakin meilläpäin kyllä ovat epäilleet että kun ei sillä jarilla niitä naisia niin ehkä se sitten..

Mut ehkä joku on yllättynyt.

Anonymous said...

Ehkä minua hieman pelottaa nuo Sillanpäähän kohdistuvat reaktiot sen vuoksi, että harrastin aikanaan posliininmaalausta, jossa noita vanhempia Sillanpäätä fanittavia "täti-ihmisiä" istui enemmänkin paikalla. Sitten jotenkin tuli puheeksi se, että Eva Dahlgren onkin lesbo ja tädit alkoivat päivitellä, että eivät enää ne rakkauslaulut kuulostakaan niin hyviltä, kun ne kerran onkin laulettu naiselle. Siksipä pelkään tämän suuren sillanpääfaniosaston järkyttyvän tästäkin, koska vaikkakin he ehkä ovat osanneet asiaa epäillä, niin he ovat silti voineet haudata nämä epäilyksensä, mikä enää nyt ei onnistu. Lisäksi vanhempi polvi muutenkin suhtautuu keskimääräistä ennakkoluuloisemmin homoihin.

Toisaalta positiivisimmillaan voisi toivoa, että kun heidän oma faninsa näin tulee kaapista, niin ehkä se lisää heidänkin ymmärrystään homoseksuaalisuutta kohtaan. Kun kerran iki-ihana Jari Sillanpääkin on homo. ;)

justsopivasti said...

Joo.

Toivotaan tuota jälkimmäistä.

Otantani olikin melko suppea, lieneepä noitakin, epätietoisia. Ei enää nyt.

Anonymous said...

Täys homoperseeseenpanijahomo koko saatanan paskahomoäijä. Hyi tollasia.

Anonymous said...

Täys homoperseeseenpanijahomo koko saatanan paskahomoäijä. Hyi tollasia.