24.2.09

Teemme kesäbiisin. Tai voisimme tehdä. Jos.

Big Brother -tähdet Henna Kalinainen ja Niko Saarinen haluavat laulajiksi. He haaveilevat pääsevänsä levyttämään.

Minäpä voisin sitten vaikka kirjoittaa kirjan.

Olemme Nikon kanssa päättäneet tehdä yhteisen kesäbiisin. Ajattelimme, että olisi upeaa esiintyä yhdessä. Voisimme laulaa suomeksi tai englanniksi. Haluaisimme tehdä sellaisen vetävän bilebiisin, Henna kertoo Viihdeuutisille.

Minä haluaisin kirjoittaa sellaisen hyvän kirjan. Voisin kirjoittaa sen suomeksi tai vaikka turuksi. Olisi upeaa kirjoittaa sellainen hyvä kirja.

Tarvitsisimme tietysti apua biisin kanssa. Voisimme tehdä joko ihan oman biisin tai sitten suomenkielisen version jostakin tunnetusta hitistä. Mielestäni olemme mahtavia esiintymään. Laulutaidoissamme ei ole välttämättä kehumista, mutta show olisi sitäkin hienompi. Etsimmekin nyt ahkerasti yhteistyökumppaneita. Toivottavasti haaveemme toteutuisi, Henna vakuuttaa.
Koko juttu

Ei se kirja ihan tuosta vaan kuitenkaan syntyisi. Kyllä apu olisi varmaan tarpeen. Voisin kai kirjoittaa ihan oman kirjan tai sitten kopioisin jonkun hyvän kirjan suomeksi. En minä nyt niin kovin kummoinen kirjoittaja olisi, mutta antaisin hyviä haastatteluja luultavasti. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä. Kumpa haaveen toteutuisi. Lisäksi haluaisin ponin. Vaaleanpunaisen.

Mutta arvatkaa vaan saatana.

2 comments:

Qimki said...

Mahtavaa :)

Ei liity tähän paitsi että tavallaan liittyy, kun olis ollu kätevä reagoida lyhyesti, jos tässä olis reactions widget.

En oo nähny tota kyllä käytössä missään lukemistani blogeista, mutta se näytti ideana hauskalta, kun noita reaktiovaihtoehtoja voi itse viilata.

Sillä vaan, että jos säädät vielä tätä leiskaa.

Anonymous said...

Mitä haaveilemista levyttämisessä on? Eihän siihen tarvita kuin rahaa!