6.3.06

Roskiani ette saa!

Noniin, sama ilmiö kun viimeksi paperilakon aikana. Silloin kansa säikähti ettei ole millä pyyhkiä persettä kolmen kuukauden päästä joten haettiin väellä ja voimalla kolmen vuoden paperit kerralla. Mitä sitten jos muille ei riitä, kunhan oma persvako pysyy puhtaana.

No, paperiahan tuotiin sitten muualta joten kaikille kyllä riittä pyyhittävää. Toivottavasti oli hamstraajilla kaappitilaa tarpeeksi.

Nyt oli puhetta julkisuudessa että kuluva lakko voi vaikuttaa myös jätehuoltoon. Eli hieman tulisi jokaisen talouden koittaa pienentää jätetuottoa hetkeksi. Ja mahdollisesti isojen pahvijätteiden poisto siirtää lakon jälkeiseksi ajaksi.

Tänään oli siis ensimmäinen lakkopäivä ja roskisvälikkö on täynnä isoa pahvia ja roskikset tursuaa yli. Taisi paniikkikärpänen purra perseeseen taas. Sama se mitä muut tekee mutta MINÄ vien roskani nyt! Onneksi olkoon vaan. Tuliko muuten mieleen mitä huono jätehuolto tuo tullessaan? Tai tässä tapauksessa panikoivat naapurit?

Rottia.

5 comments:

Anonymous said...

Jep, rottia. Yyh, yök.

kervå said...

Tänään iltapäivällä Kalliossa kävellessäni näin kolme roska-autoa toiminnassa. Eikö ne kaikki olekaan lakossa vai mistähän on kysymys?

Anonymous said...

Joissakin paikoissahan esimiesvoimin tehdään hommia. On pomot joutunu roskakuskeiksi, kjäh!

justsopivasti said...

Koska olen tutkiva journalisti, ei minulla ole aikaa tai mielenkiintoa tutkia kaikkia mahdollisia lähteitä taikka niiden totuusperiä. Noin kuulin jostain, ehkä reiskalta.

Jokatapauksessa. Ne roskikset ovat täynnä enemmän kuin koskaan.

LAKON ON LOPUTTAVA!!

Anonymous said...

Paperi lakko ei vaivaa. En pyyhi, vaan pesen.

Ja kuljetus lakkoon varauduin, viemällä roskat etukäteen.

Mikä vitun iylrdo?