2.3.06

Naamiaisasuja

Ihan pakko jakaa tämä.

Kekseliäitä naamiaisasuja.

Kirvoitti kyyneleet silmiin.

Ja kun aikuiset ovat naamiaisissa, voi lapset värittää vaikka kuvan.

EDIT:

Lisäksi sain juuri varoituksen Itäkeskuksessa liikkuvista huijareista

Varoitus Itäkeskuksessa asioiville!

En tiedä kuinka moni meistä käy ostoksilla Itäkeskuksessa, mutta ajattelin varoittaa jostakin, mitä tapahtui minulle. Jouduin nimittäin taitavasti suunnitellun huijauksen kohteeksi, jossa uhreina ovat mitään aavistamattomat shoppailijat.

Kerron teille kuinka huijaus toimii:
Kun olet ostosreissun jälkeen Itiksen sisäparkissa pakkaamassa tavaroitasi autoon, paikalle ilmestyy kaksi todella hyvännäköistä parikymppistä tyttölasta.
He tekeytyvät vieressä olevan autopesupalvelun työntekijöiksi ja alkavat pesemään autosi tuulilasia räteineen ja saippuavaahtoinen. Heidän rintansa näyttävät minä hetkenä tahansa pursuvan ulos ylipienistä T-paidoista.

On täysin mahdotonta olla katsomatta tai kieltää heitä pesemästä autoasi. Kun sitten yrität maksaa heille pesusta, he kieltäytyvät ja pyytävät sinua kyyditsemään itsensä kotiin. Häkellyksissäsi tietenkin suostut ja tytöt hyppäävät takapenkille. Kyyditessäsi heitä he alkavat harrastamaan keskenään seksiä takapenkillä. Hetken kuluttua toinen kiipeää etupenkille ja kiinnittää huomiosi maailmanluokan suuseksillä. Tällä välillä takapenkille jäänyt vie lompakkosi.

Homma tuntuu organisoidulta ja laajalle levinneeltä.
Minunkin lompakkoni varastettiin lauantaina, sunnuntaina, kahdesti maanantaina, eilen ja todennäköisesti tullaan varastamaan myös tänään.

3 comments:

oopa said...

Tällaisella täysin värisokealle tosi hyvä värityskirja!!!! Kiitos vihjeestä.

justsopivasti said...

Eipä kestä.

Itiksestä käsittääkseni voi ostaa kyseisiä kirjoja.

Veloena said...

Herramunjee tuota seiskakuvaa. Ihana.