2.3.09

Paistin pannu

Sanokaas nyt, mitä se sellainen paistokasari maksaa?

No ei helvetissä! Kyllä omissä mielikuvissa riittää, kun parikymmentä eurokaista lykkää tiskiin, niin saa kupelon viedä kotia ja tehdä sitä saatanan iänikuista tomaattipaskaa.

Mutta että lähemmäs 70,- ja enemmänkin, jos siinä pahvissa on se kovanaamainen cowboy. Avaruusteknologia! Voi saatana minkä teit, kun keittööni tulit.

Ja mitä on omassa mielessä liikkunut, kun olen vanhasta uskollisesta luopunut? Että kyllä sitten on rahaa varmasti, uusi ostetaan tosta noin vaan, notta perkele. Ja se helvetti, joka sen pannun sai, ei ole suoritteitaa kirjahyllystä tahi muistakaan tuotteista maksanut, vaikka on pitänyt. Puolitoista vuotta sitten!! "Nyt on asiat vähän kehnosti kun.." Juu, on on, ja pian on vielä kehnommin jonsei monikansallisia ala löytymään.

Väittävät, että raha rauhoittaa.

Uskon.

4 comments:

annareetta said...

niin häpeällinen kuin ikea nyt varmasti onkin, niin minä ostin ikeasta vuosia sitten sellaisen paistinpannun ja se on edelleenkin ihan samassa kunnossa. se on paras pannu, mitä ikinä koskaan olen nähnyt ja en usko, että sille tulee ikinä tapahtumaan mitään, paitsi, jos joku räjähdys tai joku sellainen.
maksoi pari kypää. voitti jonkun pannutestinkin kirkkaasti.
kai niitä siellä vielä, jos sulla seutulippuun rahat on.

Minya said...

Ikeasta minäkin ja vähän alle 20 euron makso. Ikeaan vie sellanen kelta-sininen bussikin ilmasiksi, aikataulut varmaan löytyy niiden sivuilta.

justsopivasti said...

MINÄ LÄHDEN IKEAAN!!

Jazmanaut said...

Mulla on käytössä Tefalin pannuja, joita saa monen hintaisina, riippuen mallisarjasta. Ne on ihan älyttömän hyviä kapineita. Ja asiakaspalvelunsa sekä takuunsa toimii moitteetta.
http://www.tefal.fi/All+Products/Cookware/Non+stick+cookware/Non-stick+cookware+-+family+page.htm