10.3.09

Timo T.A Mikkosen rakastava ja isällinen anteeksianto

Mediapersoona Timo T.A. Mikkonen oli helmikuussa Voice-radiokanavan haastattelussa, jossa Heräämö-ohjelman toimittajat kutsuivat miestä mäntsäläläiseksi. Mikkonen on syntynyt Helsingissä, mutta asui lähes puoli vuosisataa Mäntsälässä. Välissä hän asui myös Helsingissä ja Espoossa. Vuodesta 2002 lähtien hän on asunut perheensä kanssa Myrskylässä.


– En ole käynyt tarkistamassa postilaatikkomme sisältöä. Tällaiset anteeksipyynnöt menevät suoraan ö-mappiin, Mikkonen sanoo Viihdeuutisille.

Hänen mukaansa useiden toimittajien yleissivistyksessä on paljon parannettavan varaa.

– En halua olla tämän tason toimittajien kanssa missään tekemisissä. He ovat hyviä esimerkkejä kid adulteista eli aikuisista miehistä, jotka eivät ole henkisesti edes teini-ikäisiä, Mikkonen sanoo häntä haastatelleista radiotoimittajista.

– Tämä on osaamattomien toimittajien mediakomediaa, hän toteaa.


Koko juttu.

Osaavan toimittajan mediakomediaa on sen sijaan ollut tämä viimeaikainen. Ensin vaimo telkkariin puhumaan natsipäiväkodeista, sitten mies mediaan puolustamaan vaimoa ja kas, näin saatiin perheelle oma telkkariohjelma.

Hyvin toimittu.

2 comments:

kervå said...

Missään ei kerrota mistä Timo suutui.

Anonymous said...

Timo-TaaTaa suuttui siitä että häntä sanottiin mäntsäläläiseksi, vaikka ei ole siellä syntynyt eikä enää asu siellä. Siitä vetäisi herra herneet nenukkiinsa.

En kyllä menisi kenenkään yleissivystystä sen perusteella arvottamaan, tietääkö Timo-TaaTaan asuinkunnan. Timo-TaaTaa ei ole niin merkittävä julkisuuden henkilö että toimittajankaan tarvitsisi asia tietää.