19.3.09

Tietokoneasioita

Niin niin, tuossa aiemmin kuviteltiin, että ostellaan saatana tontit, veneet ja kaikenmaailman tietokoneet, mutta ruma totuus on se, että rahat hädin tuskin riittää ruokaan. Terveelliseen ainakaan. Kävin sitten lidlissä hakemassa parit lihapiirakat ja asennuspitsat.

Homman jujuhan on se, että ajattelin uudelleen asentaa tämän "vanhan uskollisen" eli ibook 1,33 ghz plaa plaa ABS intercoolerin ja katsoa, että auttaako asiaan. Nimittäin niinä tuoreina hetkinä kun vajaa 4 vuotta sitten tämän purin pakkauksistaan, niin ei se ihan näin tahmainen ollut. Siis tuo järjestelmä, syntiset!

No, tehty mikä tehty. Tuntuu jouheammalta. Siis ainakin tuntuu. Edelleen tulikettu näyttää vievän kaiken mahdollisen prossutehon ja muistit käynnissä ollessaan, safari 4 ei suostu pysymään käynnissä puolta minuuttia kauempaa.

Jossei muuta, niin tuli ainakin siivottua taas se "tärkeä" tavara jonnekin kovalevyn kulmaan ja sieltä käsin sitten voi palautella "tärkeät" asiat myöhemmin. Eli ei koskaan.

Muistilla kai voisi puhaltaa hetkeksi puhtia tähän, mutta vanhaa kun on, niin hinnoissaankin sitten. Ja ottia tuota, meneekö ihan tekohengittelyksi?

Josko tässä koittaisi vielä elää hetken, kärsivällisesti tämän kanssa, nukuttaisi sitten pois kun on siihen uuteen oikeasti varaa.

Vai mitä?

1 comments:

Anonymous said...

順傑,GMP代工,打錠
你需要減肥嗎?快上健身房吧
室內設計也包含空間設計!
租屋網刊登免費不用錢
清境農場內的清境民宿很適合休閒去處
二手車其實性能還是不錯的
室內設計要找哪家比較好呀!
a383的網站在哪?
a383你知道網址在哪嗎?