20.4.07

Kuka mitä häh?

Nelonen ei turhia aikaile, vasta viisi kertaa ruudussa esiintynty talk-show lopetettiin liian alhaisten katsojalukujen vuoksi.

Itse taisin ehtiä katsoa jokaisen lähetyksen. Esitysaika oli kelvollinen ja ohjelma itsessään oli ihan hyvä ja pienellä sparraamisella siitä olisi vielä saanut paremmankin. Siihen ei nyt valitettavasti vain ollut aikaa.

Aiemmin piti itsekin kirjoittaa, että kurkatkaa moinen ohjelma ja olkaa jotain mieltä. Minä en ehtinyt kirjoittaa ja te ette ehtinyt katsoa. Tasapeli.

Seuraavaa odotellessa.

3 comments:

PA said...

Tuliko se torstaisin vai? En tajua, miksi kukaan lähettäisi mitään torstaisin, kun kaikki katsovat Idolsia. Nyt voisi lähettää, kun loppui.

Ja mitä ihmettä, tarkoittaa tämä, että Marko Parkkinen voi epäonnistua?

Ei, tämän on pakko olla juoni.

Anonymous said...

Kyllä minäkin sitä katselin, mutta rehellisesti sanottuna aika tylsä ohjelma se kyllä oli. Jossakin sitä verrattiin Ykkösen Voimalaan, mutta minusta Voimala kyllä kiinnostavuudellaan hakkaa Kuka, mitä häh:in mennen tullen. Voimalassa sentään on joku aihe, josta keskustelemaan saapuu joka viikko useita henkilöitä. KNH:ssa tas oli puoli tusinaa samoja ihmisiä joka viikko höpöttämässä aika tyhjänpäiväisistä asioista. Yhtä mielenkiintoista katseltavaa kuin viereisessä baarin pöydässä istuvien tylsimysten juttujen kuuntelu.

justsopivasti said...

Hep,

Huomasin kyllä, että itselleni tärkein kriteeri ohjelmassa oli esitysaika. Olin vastaanottimen ääressä, oli myöhä eli ei juurikaan muita toimia eikä idols kiinnostanut. Mielestäni ohjelmalla olisi ollut mahdollisuus kehittyä paremmaksi.

Marko Parkkinen. Nimi Bob loi äkkiä mieleen kuvan Jussi Nurmiomaisesta maanisesta onnistujasta, mutta loppupeleissä varsin lupsakalta ukoltahan tuo vaikutti. No, Nurmion meriitit on kovempia. Vielä.