22.10.06

No se treffi-meemi

Hurina haasteli joskus aiemmin tämmöiseen meemiin. Sen tarkemmin lukematta/ymmärtämättä kaiketi jonkin sortin ilmoitus kuuluu rustata. Ja käydä treffeillä. Ja kirjoittaa niistä sitten tänne. Sikäli kaikki muu vielä toteutuisikin, niin turhaa kuvitella täältä lukevansa mitään revittelyä. Että huoli pois.

Mietin tuossa kaikenlaisia. Ja vähän tätäkin.

Koska en oikeastaan odota vastauksia, niin lienee sama mitä tänne kirjoittaa. Vaikka ominaisuuslistat sikäli olisivatkin mielenkiintoisia, niin jätetään se kortti käyttämättä.

Kokemukseni kahvilla käymisestä ovat pääsääntöisesti hyviä. Ei pahemmin kiusallisia hiljaisuuksia, hermostunutta paperin rutistelua tai pakenemisia vessareissulla, niin siltikin ajatus kohtaamisista kahvien/oluiden/jne merkeissä vieraiden ihmisten kanssa voi nostaa joillekin kylmän hien pintaan. Ja perhosia vatsanseudulle. Varsinkin, jos kyseessä on jotain mikä viittaa "deittaamiseen".

Siispä jätetään moiset "deittailut" pois. Käydään oluella ja rupatellaan mukavia. Ja jos niikseen tulee, niin mennään vaikka kaikki samalla kertaa. Vois olla letkeetä. Privaattijoukkotreffimiitti. Vähän niinkuin siinä ohjelmassa, maajussille morsian. Paitti ei tv-kameroita.

Joo, toi pelottaa kaikki.

Ei ny enempiä. Lisää meilize jos tarpeen. pusmoi.

pst. Vastailkaapa miehiset marinadin ilmoitukseen. Viekää se kahville ja jutelkaa mukavia. Piristystä syssyyn, puolin ja toisin. Melko reilua.)

3 comments:

justsopivasti said...

Noissa maajusseissa ne asuukin jo kahden naisen kanssa ihan vaan kokeilumielessä. Ja tv-kamerat mukana, tietty.

Melko avointa.

Kuraattori said...

Ai niin se kahvi jäi juomatta Marinadin kanssa. No pitää kai pyytää ulos uudestaan.

teija said...

Mitäs järkeä blogaajien keskinäisessä treffailussa oikeastaan on, kun eikö edes toisella osapuolella olisi hyvä olla ihan oikea elämä? :)

"mitäs teit eilen"
"lueskelin blogeja"
"nii määkin. Ja päivitin omaani"
"nii määkin"
"mitäs teet huomenna"
"päivitän kai blogia"
"nii määkin"