27.9.06

Niksipirkka 56 432

Huomasimme tuossa vaimoni kanssa eräänä iltana, että tyhjiä kananmunankennoja ei oikein voi käyttää mihinkään.

Erkki, 47 v.

8 comments:

Anonymous said...

Naisten talvisaapaiden varren tueksi 12:a munan kotelo on mainio. Äiti opetti.
Lapsena askarreltiin koulussa pääsiäiskana. Liisteriä ja sanomalehtiä ihan hitosti ja oli siinä kiva pääsiäiskoriste.

Anonymous said...

Vähäisesti biojätettä tuottavassa perheessä munakenno toimii biojätekerääjänä. Voi tyrkätä täytyttyään sellaisenaan biojäteastiaan.

Valkoturkki said...

Pikkasen isommassa taloudessa (tai hitaasti kertyvässä), munakennon voi laittaa biojäteastian keskelle. Tällöin biojätteen keskelle jää ilmaa, eikä biojäte pääse homehtumaan.

Sellainen "kuivaa keskeltä" idea helpottaa kummasti ellei nauti biojäteastian pesemisestä, kun siihen tulee oranssia hometta.

Btw. Erkki ei taida olla keksijäainesta.

Anonymous said...

Erkillä ei taida olla subbaria kotona. Kotiteatterin subwooferin alle saa munakoteloista mainion eristeen ottamaan kaikuja pois.

Anonymous said...

Heinäsirkkani pitävät kennoista, niistä on mukava ryömiä sinne piiloon!

justsopivasti said...

Toivottavasti Erkki lukee tätä blogia.

Oppii jotain uutta. Ja vaimokin.

Anonymous said...

Hmm. Mietin mieheni kanssa samaa asiaa juuri viime viikolla!

Mieheni keksikin että voimme hakea tuosta naapuri tilalta kananmunia suoraan kanalasta ja täyttää kennot niillä. Ennen kun ne munat on joutunut kantamaan korissa.

Saimme tehtyä munakennoista jopa CD-Tornin kotiimme! Sillä nyt kun elämme digiaikaa niin ne tornit ovat hirmu kalliita. Leikkaa vain sellaisia ohuita viiltoja reikien väliin ja maalaa vaikkapa spray maalilla erivärisiksi! Näin me saimme kotimme loistamaan väreistä ! Aioin kokeilla miten kennoja leikkelemällä saisi vaikka tehtyä sellaiset vähän himmentävät verhot kammarin ikkunaan.

Kananmunakennot ovat siis loistava KEKSINTÖ!

Irja, 52v, Inari

Anonymous said...

Olemme työtoverini kanssa innokkaita luontaistuotteiden käyttäjiä. Tällaisilla suurkuluttajilla menee aamuisin pitkä tovi, kun keräilee aamuisin kouran täyteen tabuja ja kuoriloita. 15 ja 30 kpl munakennot ovat juuri sopivia dosetteja 2viikoksi tai kuukaudeksi.