31.8.07

Yksi pikainen, kiitos

Yksi pikainen, aito, raaka ja yhdeltä istumalta kirjoittu merkintä tähän väliin. Ai niin, mutta niinhän ne kaikki. Tai ainakin pitäisi.

Kuulkaas enot, nyt vituttaa. Myös se, että eilinen PMMP keikkatarjous meni sivu suun, kun piti odotella melkein-uutta-vuokralaista katsastuskierrokselle. Lisäksi tavaran paljous ja jossain määrin turhuus. Ja kaikesta pitäisi päästä eroon asap. Ja kaikkea ei kehtais suoraan heittää roskiinkaan, jos nimittäin tulee joskus takaisinkin vielä. Voi olla käyttöä vaikka puvulle taikka asiastolle.

Taisinpa haukata liian ison palan.

Nimittäin c-vitamiinivalmistetta. Tuntuu, että on pala kurkussa. Ikkettää.

3 comments:

Ipomoea said...

Tavarat on kyllä hankalia, toivottavasti keksit ratkaisun.

Kerma said...

Hei, sulla on taas sama tilanne kuin mulla...Mihin sä päädyit kaikki säilytettävät, mutta ei mukaanotettavat, dumppaamaan? Niin kuin vaikka valokuvat?

Järjetöntä tämä krääsän määrä!

justsopivasti said...

Valokuvat poltin ja kusin päälle!

Ei vaan. Ei mulla oikein ole valokuvia kun mun uskonto kielsi sen vuoteen 2003 asti. Ja sen jälkeen kaikki onkin ollut pelkkää bittivirtaa alamäkeen.

Tavaroista huolehtivat kullannuppuystävät, joita koitetaan kuormittaa tasaisesti, mutta vähäisesti. Lipasto sinne, hylly tänne. Ja sitten tietty iso osa lähti raakasti myyntiin.

Lähes kaikki uusiksi sitten. Joskus.