20.8.07

Ulkoasuset

Marinadi sähläsi onnistuneesti uuden ulkoasun blogilleen. Tuollainen pelkistetympi, vähän enembi web 2.0:mainen. Vaan onko edes väliä? Suurin osa lukee kuitenkin jorinoita syötteiden kautta, joten meneekö hienot ulkoasusädöt harakoille? Aiheeseen liittyen, kun itse miettinyt moisia. Lähinnä siksi, kun tuo blogspotin kusinen vanha malli on vielä käytössä ja kaikkien lisäkikkareiden asentaminen on joltisestikin vaikeampaa. Ei maistu. Ehkä joku päivä uusiksi kaikki.

Kevyt henkinen velttous valtaa ihmisen kun tulevaisuus on tuntemattoman peitossa. Pitäisi sitä ja tätä, voisi tuota, mutta kun varmuus puuttuu, niin tulee olo, jotta turhaako vain? Tarttis tehrä jottai. Luulen ja tiedän, että jahka, niin tää täst.

Lauantaina juostiin hki-city-maratooni ja totuttuun tapaan osallistuin tapahtumaan. Vesipisteellä. Kannustamassa ja haravoimassa vetisiä pahvimukeja altapois juoksijain jalkain. Myöhemmin ilta jatkui saunomisen merkeissä ilman saunomista ja suositussa musiikki-soitto-ravintolassa. Sunnuntaina asiallinen pulla ja kahvi keskustassa hyvässä seurassa.

Jahas, se olikin Von Hertzen Brothers mitä en tunnistanut. Radiosta just.

2 comments:

Marinadi said...

Jee, oon niin kakspistenollaa!
Ja Brothersit on niin hyvää!

justsopivasti said...

Tods.