15.3.07

Varoitimme sähköpostilla

No se tämä pommiuhkajuttu vaan.

"Olemme panostaneet turvallisuuspolitiikkaan. Perustimme viime vuonna uuden turvallisuusjohtajan viran. Kyse on ennen kaikkea henkilöstön valistamisesta ja siitä, että kaikilla on selvänä menettelyohjeet."


Kuulostaa hyvältä.

Tieto pommiuhasta lähetettiin verotoimistoihin sähköpostitse.

Tämä sitten jo vähän särähtikin korvaan. Sähköpostilla varoitus pommiuhkasta.. Mietitääs hetki

TÄMÄ EI OLE SPAM!!! VOIT VOITTAA UUDEN NOKIAN WAP-PUHELIMEN.
Eivaan, vitsi vitsinä. Mutta siis ei tämä roskapostia ole, joten lue ihmeessä. Huolella! Tärkeä!

Niin sitä vaan, että nyt on kuulkaa asiat sillä lailla, jotta joku on soittanut meidän tuonne keskusvirastoon, että pian kuulemma paukkuu. Verovirastossa. Jossainpäin Suomea. Se voi myös olla teidän toimipiste. Nih!

Ja näistä kun ei tiedä, niin voivat olla vakaviakin. Jotain rypälepommeja, niistähän on ollut puhetta nyt viimeaikoina. Tekevät kuulemma pahaa jälkeä. Laitan linkin tuonne sivulle, missä on uhreja, huh huh. Eipä tekisi mieli kyllä.. Mutta voihan se olla ihan pelkkä molotovin cocktailikin, nehän ei nyt niin vaarallisia ole. No mutta kuitenkin.

Noniin, jaaritteluksihan se taas menee, vaikka äkkiä vaan piti. Eli soitto tuli tuossa lounaan jälkeen ja sieltä sanottiin, että pian, tai siis 3 h päästä. Eli jos kello on nyt näin.. niin.. Ehkä olisi parempi, jos äkkiseltään ny menette ulos sieltä. Ihan rauhallisesti vaan, ei hätää. Ulos vaan tupakalle siihen hetkeksi, kyllä ne asiat selviää.

Terveisin

Turvallisuuspäällikkö

ps. Voitko vasta, että tuliko viesti perille? Tämä uusi ohjelma on vähän temppuillut nimittäin. Ja tuliko se punainen lippu siihen viereen? Tämä kun on nimittäin tärkeä posti. Se merkkaa sitä.

Kiitos vaan.

Nojoo, olihan siellä nyt, että on varmistettu puhelinsoitoillakin. Hyvä hyvä.

0 comments: