12.7.06

Pacman

Viruksella nettiseksiä. Mikäli luet tätä blogia, tulee sinun välittömästi ottaa itsestäsi muutama rohkea otos ja lähettää ne meilitsi minulle. Muuten koneeseesi tulee virus!!

Miksei asiakaspalvelussa koskaan TAJUTA?!?!

Loituma vol. 2
- Payback time!

Kitaraoppitunti.

6 comments:

Sanat on said...

Tankki neljä joor supoort. LOL

PV said...

Soitankin heti mun omalle tukihenkilölleni.

PA said...

Tuosta Loitumasta piti muuten kehua. Onhan se aina vähän niin, että on noloa lukea ilmiöistä vasta Hesarista. Kiitos siis, että toit tämän tietoisuuteeni ajoissa. Silloin kesäkuun lopussahan en vielä tajunnut, mistä oli kyse.

Minä pidin aina siitäkin laulusta, jota ala-asteella laulaa päryytettiin. Siitä, jossa sanottiin silikista sametista nirunarukengät oli entisellä heilallani ja enhän mä häntä riiannut kuin iliman pilikallani.

kervå said...

Ja hyvä että Ynkkäkin on päässyt tänne asti :) Kyllä nauroin kun ekan kerran näin. Tossa on nimittäin totta toinen puoli.

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. domain name hosting bingo game

Anonymous said...

Excellent, love it! 2001 oldsmobile aurora accessories Geoffrey finlay racing porsche watch our video doctor exam story erotic f m glassford chrysler corp executive Fictional step-daughetr porn stories fishing t shirts What are the symptoms of cellulitis vintage lincoln headsets Maryland vehicle insurance porsche 911 headlights Cheap butalbital cod Electronic filing system applications efs uspto patent Fitness vixen clips dvd player program Cheap long distance calling to japan concerta telecharger gratuitement d elvis presley Porsche 1980 convertible 356b part porsche vista florida health insurance