22.7.09

Vessa ja äänet

Otetaanpa niinkuin ennen vanhaan, sen kummemmin miettämättä, tekstiä ruutuun vaan kaiken muun ohessa.

Tiedättekö, pieni asunto ja vessa siinä paperiseinän takana. Sitten menee sinne ja otsa hiessä miettii, että saatana. Vettä vähän hanasta ja paperivuoraus pönttöön, ehkä pari aariaa hyvää yskäkohtausta sopivasti loiskien.

Siis mitä vittua?

Vai onko joku joka ei tiedä mitä siellä vessassa tapahtuu?

Niinpä. Ja kyllä, siitä aina toisinaan aiheutuu myös meluhaittoja mahdollisten hajuhaittojen lisäksi.

Missä kohtaa teitä lakkasi hävettämästä käydä paskalla?

Vai onko hyviä kikkoja paljastaa ihmisille, jotka vievät toisian ihmisiä kotiin ensimmäistä kertaa ja sitten käyvät vessassa "vain pesemässä" kädet?

7 comments:

PA said...

Huoneen puolelle kannattaa laittaa jotain musiikkia tai sen sellaista soimaan. Muuten vessassa on ahdistavaa kuunnella, kuinka ilmassa leijaileva pöly tömähtelee lattiaan osuessaan ja kaikuu hiljaisessa asunnossa.

justsopivasti said...

Mietin tuossa, että

Samaan aikaan kun aasiassa on luonnollista kuunnella murahduksia ja lörähdyksiä, niin ehkä täällä samalla laillla on laittaa juurikin musa soimaan tai telkku isommalle.

Että nyt tuo menee ja tekee "sen".

annareetta said...

missä vaiheessa meitä alkoi hävettää paskalla käyminen?! voi helvete, missä vaiheessa meiltä kiellettiin yksinoikeus omien töräysten kuulemiseen? mä yleensä jopa sanon, että laitan nyt jotain kakkamusaa ja sit painelen nauttimaan yksin omasta konsertistani. enhän mä runkkaakaan vieraiden aikana, vaikka runkkaus itsessään on ihan yhtä luonnollinen toimenpide.

justsopivasti said...

Nii, ku on hienot äänivehkeet ja kaikki.

Lähinnä kai mietin niitä tilanteita kun on vieraalla maalla kaukana, missä kumpu kivinen oottaa noutajaa. Eli on jotain uudenkarheita tuttavuuksia. Että ei, en minä käy kakalla. Muut.

kew said...

Mua ei henkilökohtaisesti nolota mitenkään käydä paskalla, mutta vähän kyllä vaivaannuttaa jos oon vieraana, ja sitten joudun istumaan hiirenhiljaisuudessa ja kuuntelemaan paskontaääniä enkä uutena vieraana ehkä kehtaa laittaa musiikkia tai löydä musiikkivehkeitä ja osaa käyttää niitä. Mieluummin tosiaan vähän musiikkia niin ei tarvii tehdä niin isoa numeroa siitä että KYLLÄ PASKON! JA NYT OLI VÄHÄN VATSA SEKAISIN, TAISIT KUULLAKKIN!

Kohteliaat ihmiset ei kai halua korostaa suolensa toimintaa tai toimimattomuutta etenkään ihmisille joiden kanssa ei intiimisti asu.

-stjtr- said...

Minä vain puuteroin nenääni, kuten kerroin jo. ;-D

jyrik said...

Sattui tulemaan täällä paikallisesta radiosta just sopivaa vessataukomusaa. Lähinnä tuo kertosäe jotenkin kiinnitti sivukorvan huomion...