13.9.07

Huomenna

Mistähän se taas puhuu?

No jokatapauksessa, asiaan!

Nythän on käynyt niin, että heti ensi viikon alussa karistan taas suomen pölyt jaloistani. Kuinka pitkäksi aikaa, on vielä itsellekin epäselvää. Sen nähnee sitten. Suuntana on rauhaisa kauko-itä, heti Kimin alakerrassa. Siellä sitten kuin herran kukkarossa.

Sitä ennen pitää kuitenkin istahtaa kupposelle ihmeisten kanssa jutella jonnista ja joutavista. Vähän niinkuin tavallaan läksiäisbileet. Ja tavallaan synttärit, koska nekin on ihan tossa just nurkan takana. Ai paljonko? Ei hienoilta naisilta saa kysyä ikää, joten itse kerron sen ilomielin luonnollisesti.

Eri viestimien kautta on kutsuttu ihmisiä ja tämäkin on tavallaan kutsu. Joskaan ei ihan avoin, juhlatilan kokoratkaisun vuoksi. Mutta lisätiedoista luovun mielelläni meilitse. Eli jos mieli tekee liittyä joukkoon hurjaan huomanissa, niin tervetuloa. Ystävä, kaveri tai lukija.

Paikka on keskustassa.

4 comments:

Helen said...

Hö, ei tästä nyt huomenna mihinkään pääse.

Mutta oikein paljon onnea, synttäreille ja matkaan! Avaat varmaan taas jonkun "palmut huojuu minä en" blogin jonnekin?

justsopivasti said...

Pahus minä!

Vähän annan kutia itelle kun tämä ilmoasihoito meni huonosti. Eli kauhian äkkiä ja myöhään. Toisaalta ite läksin tälle reissulle melkein siltä seisomalta.

Avaan joo. Mut saa nähdä mikä huojuu ja minkä voimasta.

Kauniimpi said...

Toisin kuin minä, mahtui kaikki ja enemmänkin olisi mahtunut. Samalla lailla yhdistetyt synttäri/läksiäiset, suuntaan vaan toiseen, nimittäin etelään.

10 000 km. Siitä taitavat jotkut olla onnessaan.

justsopivasti said...

Kaikki sais olla aina onnessaan mun puolestani.