27.7.07

Luin tälläisen

Television is the first truly democratic culture - the first culture available to everybody and entirely governed by what the people want. The most terrifying thing is what people do want.
Clive Barnes


Mutta että joo.

Intternetti lienee tuo demokratian kehto nykyisin. Ja minikoossa vaikkapa blogilista ja sen luetuimmat blogit. Kansa näemmä tahtoo suurimmaksi osaksi neuleita, juoruja, seksiä ja vähän vali-vali.

4 comments:

Junakohtaus said...

Nyt kantsii sitten muistaa, että esim. ip-lehdistä tuli juorulehtiä sen takia, että kansa saa jo uutisensa muualta näppärämmin, ei siksi että uutiset eivät enää kiinnostaisi. Blogien kanssa sama juttu, tiedontarpeet ja poliittinen osallistuminen hoidetaan ihan muualla, blogeja käytetään juoruiluun, tirkistelyyn, neuleohjeiden ja reseptien vaihtamiseen sekä anonyymiin avautumiseen, tai, kuten sinä ja minä tehdään, kavereiden kanssa hengailuun.

justsopivasti said...

KUKA OLET JA MIKSI OLET OLOHUONEESSANI??!?

Joo, hyvä pointteri. Tosin silti tuntuu, että nuo muut asiat, mitkä hoidetaan toisaalla, jäävät hoitamatta, koska suuresta osasta tuutteja tulee tätä vähemmän tärkeää infoa.

Olipas, paljon, pilkkuja.

Eikä itte sen parempi ole. Kevyet asiat kun on kevyitä ja niillä on helppo täyttää aika. Ikuisuuteen.

kervå said...

Mä luulen, että ton allekirjoituksen pitäis olla Cliff Barnes.

justsopivasti said...

Mietin kans samaa ekku.

Cliff on kyllä ollu semmoienn anti-sankari ettei toista.

En mä oikeasti muista mikä sen rooli oli tai mitä se teki, mut aikuiset ei siitä tykänny. Ni en kai sitä mäkään.

Oispa jo Dallas-leffa teattereis. Menisin oikopäätä. Leonardo DC ois JR ja Bobbya näyttelis Elijah Wood. Sue Ellen ois ansaitusti Lindsay Lohan.