13.12.06

Paivakirjoja

Harmittaa hieman.

Tuntuu, etta ajatukset ovat paattaneet juosta paahani talla matkalla koko ajan ja kaikkialla. Osan kirjoittelen tanne. Osan toiseen blogiin.

Lisaksi kirjoittelen ihan kasin sellaiseen pieneen vihkoseen, jollainen oli myos Hemmingwaylla. Moleskin. Sinne tulee lahinna niita ajatuksia ja tekemisia, jotka eivat tanne ehdi tai paase.

Kun minut on salamurhattu 30 vuoden paasta, ollessani diktaattorina jossain banaanivaltiossa, nuo muistelmat julkaistaan ja niista tehdaan elokuva.

Kutsun niita tuktuk-paivakirjoiksi.

Pieni ajatuksellinen katkos kuitenkin on. Mita tanne pitaisi kirjoittaa? Mita tuonne toiseen?

Aattelin, etta tanne kirjoitan hajanaisia huomioita reissusta ja mita se on herattanyt. Ja tuonne toiseen ehka hieman paikoista tarkemmin, hintoja ja suosituksia. Sen sellaisia.

Vai oisko jotain muuta mielessa?

Aina on.

6 comments:

Anonymous said...

Tuonnetoiseen voisi kirjoittaa mun mielestä vaikka tinkapelistä jos sitä on harjoitettu, koska sitä on odotettu, ja koska olen kuullut jotain sen suuntaista että joku siellä turkoosien vesien äärellä olisi kyseisen lajin innokas harrastaja.

Heja, vii

Qimki said...

Ooh, oikea matkapäiväkirja on parhautta. Puolet täyttyy kulttuurishokissa siellä, puolet paluun jälkeen kulttuurishokissa täällä. Ja sit uuteen reissuun kun ei enää osaa olla. Missään. No ei, mutta itselle kirjailu on parasta.

Vaan kiva kun kirjoitat verkkoonkin :)

Toi jako taitaa mennä just noin hyvin.

Milloin saadaan kuvia? Rusketusraidoista! :D

kallion orvokki said...

Päiväkirjoja on myöhemmin aina mukava lukea, ainakin itse, oli sinne kirjoittanut sitten mitä vaan.

Mäkin kirjotin vuonna vuonna -86: "Olimme Minnan kanssa uimahallissa, sitten eräs täti kysyi missäon WG, minä sanoin, että se WG on tuolla vasemmalla." Tämän kaltaiset päiväkirjan pätkät ovat myöhemmin tuottaneet paljon iloa. Siis niistähän voi tulkita suorastaan puhkeavaa kirjallista neroutta!

PS. Muista havainnollistavat piirrokset tarpeenvaatiessa!

Jazmanaut said...

Tota... kantsisko pitää ihan paperiblogia hetki, että olisit ihan lomalla kokonaan?

justsopivasti said...

tota.. ma en oo lomalla..

Missiolla.

Joo, tinkaamisesta vois pari sanaa kirjoittaa.

Jazmanaut said...

tota... Ei sit midis.
Keep on keeponing