4.5.07

Lapset ja web 2.0

No mistä ne lapset tulee?Tätä oli kuulemma mietitty neljä päivää web 2.0 Expo seminaarissa San Fransiscossa, joten suuri yleisö voi olla huoleti. Vaikka riskirahaa ei virtaa suuren kuplan jälkeen ihan yhtä runsaasti, niin eiköhän tästäkin ajasta saada vielä loistavia tarinoita nuotiolla kerrottavaksi. Kitaralla säestäen.

Eilen istahdettiin hetkiseksi alas suomen älymystön kanssa, juotiin muutama sponsoroitu juoma ja kuunneltiin Taivas Innovationin (no siihen kuulee se Igglo ainakin) Björn Hammarin ajatuksia sosiaalisesta mediasta (no se web 2.0). Vaikka ajatuksia ole melkoisesti, niin mieleeni jäi päällimmäisenä tuo lapsien tuleminen. Onhan se nyt oleellista, että mistä tulee maksavat asiakkaat (no ne uudet lapset) sitten kun web on jo vaiheessa 49.023.

Ja allekirjoittanut haudassa.

Toinen ajatus minkä nappasin oli (sori, koitin etsiä tuota ajatusta itviikosta, mutta haku meni juntturaan kun kirjoitin siihen Alex Nieminen.) se, että suomalaisissa blogeissa kitistään liikaa. Anteeksi nyt vaan, että tälläisiä täällä ollaan. Kun on saatana pimeää yhdeksän kuukautta vuodesta ja suurimman osan ajasta on vielä kylmää, eikä ole it-kuplasta jäänyt käteen muutakuin känsät, niin kyllähän se elämäntuska sieltä puskee väkisin.

Kyl tää täst.

Hauska keikka siis, mutta tulipa tehtyä. Paikallahan oli koko kerma ja vähän päälle.

Marinadi (kiitos järkkäilyistä), Sun Äitis, Oopa, Turisti, Rappiotäti, Antti, Marjut, pni, PA, Joonas von Tumppu, Tuija, Lostis, Nikke, Veera, Seppänen, Helen, Kari, Kriisi, Pörrö, Janne, Satujatar, Monksu ja Ulla.

Sit ku on lämmin niin sit uusiksi.

Sitku.

9 comments:

Anonymous said...

Kiitoksia itsellesi paremmasta seurasta.

Sun äitis said...

Kiitos seurasta ja erinomaisesti valmiiksi työstetyistä linkeistä! Kannatti viivytellä oman raportin kanssa, kun täällä on puolet duunista valmiina poimittavaksi (raportti valmistuu hitaahkosti, elämä nääs vaatii välillä veronsa).

Tuo vaihe 49.023 on ylen hupaisasti ilmaistu!

Anonymous said...

Mii-tää!!! Onko björnhammar nykyään Mömmöissä. Jäin yheksänkytluvulle.

Anonymous said...

Kiitos, vaikken kovin kermainen ollut enkä näköjään saanut edes linkkiä tähän listaan. Kestän kuin nainen ja kitisen vaan.

Anonymous said...

Eikun Taivashan tossa lukikin. Ja anteeksi floodaus. Sitä vaan saa aika aj... välil... päivittäin huomata että omat tiedot kaupungin sosieteettielämästä on vähintäänkin pölyttyneet. Asiaahan ei yhtään auta se etten enää KOSKAAN käy ulkona. (Kert ei mua kai sit oikeesti kiinnosta. Tai kävisin.)

justsopivasti said...

Marinadi: No taisit olla liian itsestäänselvyys, jotta olisit tullut listaan. Tai sitten nappasin tuon listan sinulta..

MUT MUUTEN MENEE KIVASTI!

justsopivasti said...

Annajo: Mä oon jääny sille ajalle kun Alex Nieminen soitti levyjä ja me lapset kuunneltiin niitä ukin kanssa höyryradiosta.

Anonymous said...

Hyvin sanottu. Silti sunkin kannattais ehkä vähän suojella tätä kontenttia, etenkin jos ja kun trafiikki vaan lisääntyy.

Mutta jep, oli kiva nähdä!

Sun äitis said...

Huomasin eilen, ettei mun Seppänen-linkki toimi. Koska olin kopioinut sen täältä, epäilen, ettei sunkaan linkki vörki. Ei muuten vörkikään.

t. laadunvarmistusosasto