13.5.09

Seuralainen

Suorat seksipalvelut eivät kuitenkaan kuulu valikoimaani.


Entäs epäsuorat?

Mutta siis kysehän on seuralaispalvelusta, naisille.

Sanokaap, jos siis lukijakunnasta löytyy kohderyhmäihmisiä, että harkitsisitteko?

Ja jos, niin kysykää tarjous!!

3 comments:

Marikki said...

Mä saatan olla liian nuori ja köyhä kohderyhmäläiseksi, mutta minusta on ihastuttava ajatus, että voisin vuokrata illaksi seuralaisen hienoon ravintolaan. Rakastan syödä hyvin (eli kalliisti), mutta harvemmin ystävilläni on motivaatiota upottaa satasta tai kahta ravintolailtaan. Jos seuralainen olisi miellyttävä, niin kuin varmasti ovat, saisin herkullista ruokaa ja hauskan illan samalla kertaa. Mutta, kuten sanottu, budjetti ei vielä ihan riitä.

Ehkä voisin ehdottaa tätä äidilleni, joka väittää edelleen olevansa kykenemätön ruuvaamaan pöydänjalkoja kiinni tai vaihtamaan lamppuja, jos se vaatii tuolin päällä seisomista.

Tiina said...

En tiedä olenko kohderyhmää, kun en ole missään uraputkessa, mutta ei kyllä kiinnostus herännyt. Sellainen aviomies-palvelu (huonekalujen kokoamista yms. remppahommaa) kuulostaa paljon paremmalta kuin joku escort-palvelu. En ole niin epätoivoinen vielä, että maksaisin seurasta.

Sitä paitsi en tykännyt yhtään noista nettisivuista. Minusta oli todella ärsyttävää lukea tekstiä "olen akateemisesti koulutettu nainen" ja "henkilökohtainen keskustelu minun kanssani" jne. Kuka tämä mystinen "minä" oikein on?

Not my cup of tea.

Tiina said...

"Toimintamme lähtökohta on pätevät työntekijät, jotka oikeasti ovat kiinnostuneita naisen maailmasta ja tunteista, ongelmista, tarpeista, ja tilanteista."Voi miten imelää.