14.4.09

Lyhyesti ja ytimek

Ehkä jopa niin, että otsikko jätetään kesk

Sen sijaan, että vieläkään purkaisi mikä oikeasti mieltä painaa, niin totean, että keitän perunoita. Pitkästä aikaa. Ajattelin vielä paistaa ne hyväkkäät ja sitten herkutella.

Haluaisin kirjoittaa jotain pikkureseptihärdelliä, nyt kun ruoka ja sen laittaminen on alkanut kiinnostaa. Muutos lähinnä tapahtui tuolla pitkällä reissulla, jossa tuli syötyä terveellisesti ja kohtuullisen tuoretta enemmän kuin kotosalla. Omat kokkaukset ja sitä kautta ruokavalio pitäisi olla suhteellisesti kaikkea. Ja helppoa. Mielellään myös edullista.

Mutta nyt niitä perunoita.

3 comments:

Nuori Nainen said...

Peruna on paras(ta)! Meillä ei kotona saanu sanua pottu. Mutta silti sitä syötiin paljon.

Qimki said...

Paistetut keitetyt potut on huippua lohturuokaa. Vielä kun osais tehdä ne niin kun äiti. Mutta eihän se silti olis sama. Snif*

Propsit siitä että mainitset kyseisen safkan kätevästi samassa postauksessa kuin terveellisen ruoan :)

justsopivasti said...

Kohtuus kaikessa. Jossei niitä paistettuja nyt montaa kiloa ahda ja lisukkeeksi laittaa vihreää, punaista ja valkoista raeproteniinia, niin ihan hyvis suhteis liikutaan.

Luulisin.