26.8.08

Onko opettaja surullinen?

Siinä minä olin, mietteissäni salin perällä kun eräskin kyseli, että onko opettaja surullinen? Havahduin ja totesin, että eihän tässä ehdi, kun miettiä pitää asioita. Poika heitti pallon ja sanoi, että hyvä!

Viisi minuuttia aiemmin olin puhelimessa kuunnellut asiaa huomisesta. Että telkkariin pitäisi. Koitin selittää, että onkohan asia nyt loppuun asti ajateltu? Että kun viisumit ja kaikki uupuu? Meneekö perille? Onko ajateltu? Ei mene. Ei ole.

Onneksi itsellä on suunnitelma.

2 comments:

Kallion Orvokki said...

Tuleeko susta Korean uusi tv-tähti, taekwondoava karhu? Tuleeko se sitten you-tubeen. Saatko julkkistyttöystäviä, joiden kanssa voit sitten notkua baarissa juomassa Gintoniccia.

Kesä on ohi Kalliossa. Silti jotkut jaksavat huutaa kadulla yöllä. Vaakasi pölyttyy sängyn alla. Orvokki juoksentelee ja syö omenoita, päivällä ja illallakin. Omenoissa ei ole happoa. Niistä ei voi tehdä hilloa, miettii, että mistä ihmeestä voisi tehdä hilloa. Syksyllä kun olisi niin mukava keittää hilloa.

Odottanut postikorttia, mutta sitä ei tullut tässä kuussa, eikä viime kuussa, eikä varmaan ensi kuussakaan. Orvokin kuukaudet ovatkin yleensä samanlaisia. Toisinaan vain pitää juoda enemmän teetä, että pysyy lämpimänä.

Sun äitis said...

Hello, tuleva stara!
Sitä tulin kertomaan, että nyt se siskon tyttö sitten lähti teille päin.