29.12.07

Ei kuulkaa

Tasta oli ihan pakko rapoa heti!

Eli lyhyesti alku, uusi kaupunki, uusi pomo. Pieni demonstraatio parin sadan ihmisen edessa, myohemmin ruokailua ja olutta. Lisaa olutta ja karaokea. No, pienet ihmiset alkaa vasya ja itsekin ehka voisi olla unosen tarve kun viime yo jai lyhyeksi.

Taksi alle ja kuvitelmissa on motellin spartalainen vuode. Vaan kappas, julkinen sauna. Eika edes mika tahansa sauna, kun loylyjen jalkeen uuteen kaytavaan ja kas, taallahan on koko seurakunta, osa torkkumassa, jotkut netissa, jotkut muuten vaan mollottaa. Valot himmella ja leppoisa meininki.

Tassa on jotain outoa, jotain yhteista, jotain perin kummallista.

Mikseivat nuku kotona, kun sellainen varmaan monilla on.

Ei kaikilla. Minulla.

2 comments:

Sun äitis said...

Onko minulta jäänyt syksyn rikkonaisen blogiseurannan aikana jokin oleellinen tiedonsirpale bongaamatta, kun en nyt millään meinaa päästä kärryille näistä kodittomuusviitteistä?

Ensin oletin, että ne liittyivät jotenkin viisuminuusimismatkaan, mutta nyt sitten alkaa näyttää siltä, ettei siinä ollut koko selitys.

Mihin siis olet muuttanut?
Ja miksi?
Ja kai sulla on kaikki hyvin siellä?

(Ja kuins pitkään aiot majailla Koreassa? Siskon tyttö lähtee sinne syksyllä vaihtoon, siks vaan kyselen).

justsopivasti said...

Ei siina ollut kaikki.

Mutta hajanaisista tiedonsirpaleista jos joku on onnistunu koko paketin kasaamaan, niin onnittelut. Ei nimittain kaikki ole missaan.

Ehka voisi vahan kasata, niin selkiaisi enemman.

Kodittomuus tarkoittaa talla hetkella sita, ettei ole vakituista paikkaa missa olla paivan paatteeksi. Nyt missa milloinkin, eri kaupungit, eri motellit ja viimeksi tosiaan tuo julkinen sauna tms.

Mutta kylla pian. Ehka.