11.6.07

Tekevälle sattuu

Aamu koitti taas liian varhain. Pikkukiireessä ehti kuitenkin bussiin asti, jossa huomasi, että päällä on kesäflunssa tai vastaava. Kävin köhimässä paikan päällä, että köh ja pois. Humisevan pään kanssa väärään bussiin ja kevyt maaseutukierros nenä täynnä ihvettä. Viimein oikea linja ja kohti kotia. Samalla hiellä sitten jalkamarssi työterveysasioille. Vaan väärä paikka, siellä kun ei ole päivystystä. Mutta piti olla. Ei nyt vain ole.

Aivan sama.

Jätin viestin vastaajaan ja heitin peiton päälle. Unen tullessa puhelin soi. Tehtiin asiakaspalaute, että päivystys pitää olla. Puhelimessa kirjoitti päivän lomaa sairastamiseen. Aikuinen ihminen kun ei voi itse diagnosoida työkykyään. Se välillä mietityttää.

4 comments:

lotta said...

Toi on just niin pöljää että kuumeessa/vatsataudissa/migreenissä/missä ikinä tuskatilassa on todellakin raahauduttava v-tun työterveyteen. Ihmisarvoinen ratkaisu on antaa ihmisten olla omalla ilmoituksellaan sairaana pari kolme ekaa päivää.

Otan osaa, pikaista paranemista!

Kari Haakana said...

Onneksi joissakin paikoissa (vielä, jonkin aikaa) tällainen oma ilmoitus riittää.

Parane.

kallion orvokki said...

Kun olin raahautumassa Tammikuussa YTHS:lle minua saapui hakemaan karaoke-taksi! Niinkuin olisi pistänyt siinä menemään "Villihevosia" tai "Kotiviinin" ollessani tuskaisesti kuolemankielissä!!

Mutta nuku peiton alla ja syö Fazerin sinistä. Ne ovat ainoat oikeat lääkkeet. Kuten olen aikaisemminkin sanonut. Muistan sen siitä, etten silloin muistanut kuinka kirjoitetaan Fazer. Nyt muistin!

JP said...

Kunnon työläinen ei sairastu, eikä ainakaan humputtele terkkareilla.