28.2.07

Musiikin kuuntelun aloittamiseen käytettävä aika

Tykkään ja eritoten siitä, kun musiikkikikkikirjasto sijaitsee erillisellä kovalevyllä. Joka sitten USB-teknologiaa hyväksikäyttäen on liitoksissa tietokoneeseen. No, toisinaan kun ravaan ympäri huonettani kone kainalossa, niin irroittelen piuhoja ergonomian lisäämiseksi. Ja kun taas en ravaa, niin pistän koneen takaisin pöydälle. Ja EHKÄ johdon takaisin kiinni.

Tämä nyt vain alustuksena.

No sitten tekee mieli kuunella musiikkia, ehkä rokkia. Avataanpa iTunes.. dumdidumdi.. Mitäh? Ei löydä kappaleita.. Ai niin, tuo ihana USB-johto.. Johto kiinni ja eikun uusiksi vaan. Samalla voisin lukaista vaikkapa tuon mainon artikkelin Mika Kojonkoskesta, maailman parhaasta mäkihyppyvalmentajasta. Aika veijari tuo Mika, paljon ehtinyt ja nähnyt, huh huh. Tekisipä mieleni kuunnella musiikkia, ehkä rokkia. Avataanpas iTunes ja katsotaanpas.. Kyllä, Queens Of The Stone Age, No One Knows, klassikko! Mitäh?! Ei löydä kappaletta, mutta vastahan minä lait.. Ai niin, kovalevyssä ei ole virtaa. Kraagh! Ei auta itkut markkinoilla, virta päälle ja sammutetaanpas iTunes samalla.. Tässä odotellessa, että tietsikka löytää kovalevyn, niin voisin vilaista vähän, mitä wikipedia sanooo Thermopylain taistelusta. Ohho, onpas jännää. Tulee ihan talvisota mieleen, vastassa ylivoimainen vihollinen ja.. Taidanpas muuten katsoa tuohon pohjautuvan elokuvan trailerin, kun se kertakaikkiaan vain on visuaalisesti niin upea. Aivan pakko kyllä mennä katsomaan jahka tuo tänne pohjolan perukoille asti ehtii. Tekisipä mieleni kuunnella musiikkia, ehkä rokkia. Noniin, käynnistetäänpäs iTunes ja sieltä sitten. Onpas suttuinen ääni, mikäs tässä ny.. jaah, kaiuttimen johto ei ole kiinni.

Kaiuttimen johdon voi vain laittaa kiinni ja nautinto on valmis. Helppoa!

4 comments:

Qimki said...

Tämä melkein inspiroi aloittamaan "kuvaa tiettaripiuhavyyhtesi" -meemin. Langaton sähkökin on kohta täällä, joten olen toiveikas, päässemme johdoista eroon vielä.

Rok

Räpeltäjä said...

mä luotanki radioon, en nettiselaiseen ;)

ja kiitti ku oli muutaki ku linkkausta, en ole linkkien ystävä

siru said...

Jaa jaa jaa..
Mä taasen nautin linkeistä..
Ne melkist pakottaa mut tänne.
Japanish tissihali oikeesti kolahti!
Japanilainen lusikka..
Tilaustyö :D

justsopivasti said...

Emmä tajua.

Miten joku ei voi tykätä linkeistä. Nekun on niin suloisiakin. Pienenä. Kunnes niistä kasvaa isoja, karvaisia ja sitten ne syövät paljon.

Isä sanoo, että ne viedään mummolaan, mutta kyllä mä tiedän mitä niille tehdään.

Ne linkataan.